2777
2789

سلام دوستای گلم شب همگی تون بخیر

بچه ها من تصمیم به لاغری گرفتم،اما اراده ام خیلی ضعیفه با اینکه ۲۲سالم بیشتر نیست اما انق تپل شدم  صورتم غبغب درآورده و هرکی میبنتم نسبت به اندام درشتی ک طی این چندسال اخیر پیدا کردم فک میکنه ۲۸ یا ۲۹ سالمه شایدم سی اینا!!!!😞😞😞

من قبلا همیشه باشگاه میرفتم یعنی انقدر اندام رو فرمی داشتم خداشاهده مربیم بهم حسودیش میشد اما به کنکور رسیدم دیگ نرفتم انگیزه امو از دست دادم همش توی حسرت اندام گذشته امم جالب اینجاس تا اراده میکنم کمتر بخورم دوبرابر قبلا غذا میخورم و اخیرا هم از بس وزنم بالا میرف دیگ ترسیدم برم روی وزنه ببینم چن کیلوعم

میشه خواهش کنم کساییکه لاغر کردن بگن مسیر لاغریشون چطور بوده چطور اراده کردن و از همه مهمتر بگن میشه لاغر شد چون من امیدمو از دست دادم😞

ببخشید دوستان طولانی شد دلم پر بود و ناراحت از اراده خودم💔یعنی دخترای هم سن خودمو وقتی میبنم چق ظریفن آنگار اب یخ میریزن روی سرم🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدم ۱۷۴ وزنم آخرین بار ک وزن کردم خودمو ۸۰ الان بیشتر شده میدونم😞

والا همچینم بد و وحشتناک نیستی من با قد 165 و وزن 84 شروع کردم از تو وضعم بدتر بود با باشگاه لاغر شدم فقطم قند مصنوعی رو حذف کردم 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
والا همچینم بد و وحشتناک نیستی من با قد 165 و وزن 84 شروع کردم از تو وضعم بدتر بود با باشگاه لاغر شد ...

آخه وزنم کم نمیشه انگار بیشتر میشه ک کم نمیشه،

نگو وقتی بهم یجوری فامیل نگاه میکنن انگار خیلی چاقم اعتماد بنفسی برام نمومده..

۱۶ یا ۱۷کیلو انگار جونم میخواد بالا بیاد برا کم شدنش😞

ببین من فقط و فقط و فقط با روزی نیسم ساعت تا ۴۵ دقیقه پیاده روی سر ۴_۵ روز ۲ کیلو کم کردم تازه من ۳۱ سالمه سنی که سوخت سازم قطعا کمتر از تو هستش

به نظرم پیاده روی رو جدی بگیر شبام زود شام بخور و دیگه جز آب هیچیییی نخور خیلی تاثیر گذاره و کم کم‌ باشگاه رو شروع کن

من ۴ کیلو میخواستم‌ کم کنم حتی مربی باشگاه بهم گفت ۴ کیلو هم نیاز نداری کم کنی خودم دوست داشتم کم بشم گفت اگه میخوای باشگاه واسه سلامت بدنت بیا نه وزن کم کردن☹️

کاش میشد بشی🖤💔

همه چی بخور کم بخور. پیاده روی کن شبم شام بخور ولی ساعت7.چندساعت قبل خواب چیزی نخور

یه لباست که ازت تنگ شده بزار جلوت بگو باید تا مثلا سه ماه دیگه اندازم بشه بپوشمش یه مدتم وزن نکن تا بی انگیزه نشی

هیچ غذایی رو حذف نکن که بعد یه مدت برای خوردنش حریص نشی

همه چی بخور کم بخور. پیاده روی کن شبم شام بخور ولی ساعت7.چندساعت قبل خواب چیزی نخوریه لباست که ازت ت ...

وای یعنی میشه لباسی ک برام تنگ شدهه اندازم بشه،حس میکنم اصلا همچین اتفاقی نمیفته خیلی ناامیدم

ببین من فقط و فقط و فقط با روزی نیسم ساعت تا ۴۵ دقیقه پیاده روی سر ۴_۵ روز ۲ کیلو کم کردم تازه من ۳۱ ...

اتفاقا پیاده روی ی مدت میرفتم ولی نمیدونم وزنم زیاد بود یا چی شبا انق خسته میشدم دیگ خوابم نمیبرد

وای یعنی میشه لباسی ک برام تنگ شدهه اندازم بشه،حس میکنم اصلا همچین اتفاقی نمیفته خیلی ناامیدم

من راهی که خودم رفتم و بهت گفتم برای من شد و سختیش همین3ماه بود سخته روزای اول بعد یکی دو هفته عادت میکنی  و بعدش اگه زیاد بخوری عذاب وجدان میگیری