2777
2789
عنوان

ترس نوزاد یک ماهه

132 بازدید | 11 پست

پسر دو ماهه دارم از بیست روزگی. یهو دستو پاشو سیخ میکنه نفسشون حبس میکنه تا بغلش میکنم آروم میشه خیلیا میگن ترسه سه تا نوار مغز سنو مغزم دادم مشکلی نداشت ولی قرص تشنج واسه اطمینان ولی با وجود قرص همین حرکتو داره تو خدا تجربه هستن بگید دارم از غصه میمیرم 

همه بچه هام همین حالت رو داشتن الان هم بزرگ شدن ..قدیم ها واسع همین دست و پا پریدن ها بود که قنداق می بستن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه بچه هام همین حالت رو داشتن الان هم بزرگ شدن ..قدیم ها واسع همین دست و پا پریدن ها بود که قنداق م ...

میدونم بچه دوممه ولی غیره طبیعی اگه بغلش نکنم همون دقیقه میگی الان بچه ی چیزیش میشه همینکه بغلش کردم آروم میشه دکترا میگن مشکوک به تشنجه  خیلیا میگن دعا کردن خیلیا میگن ترسه ی چیزی میبینه شما نمی‌بینید 

خیلی اهسته قنداقش کن پرش دستو پاشهم بیدارش میکنه هم میترسه

وقتی قنداق میکنم این علایمو نداره بیشتر پوشکش عوض میکنم یا رو زمینه باهاش حرف میزنی بعضی وقتی با گریه خیلی وقتی بدونه گریه آدم میترسه نفسش بند بیاد یدفه دور از جون 

میدونم بچه دوممه ولی غیره طبیعی اگه بغلش نکنم همون دقیقه میگی الان بچه ی چیزیش میشه همینکه بغلش کردم ...

عزیزم تا مطمئن نشدی که تشنج نیست دارو نده .....یک تیکه نون بذار بالای سرش ...نه چیزی ندیدم ....بچه رو روی پهلو بزار دائم هم این پهلو به اون پهلوش کن تا خسته نشه ....چون به اغوشت عادت کرده ترسش زیاده تا شما بغلش می کنی به خاطر احساس امنیت که سریع اروم میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم تا مطمئن نشدی که تشنج نیست دارو نده .....یک تیکه نون بذار بالای سرش ...نه چیزی ندیدم ....بچه ر ...

منم از این نارحت دارو میدم دکتر میگه مشکوکه ولی دارو واسه اطمینان باید بهش بدی چون نوار مغز سه تا دادیم سالم بود دکتر فقط فیلمو دید 

منم از این نارحت دارو میدم دکتر میگه مشکوکه ولی دارو واسه اطمینان باید بهش بدی چون نوار مغز سه تا دا ...

من باشم نمیدم علائم تشنج این نیست

حتما با متخصص کودک مشورت کن بدنشو زیاد ماساژ بده شاید کلافه میشه

متخصص تحت نظره ماهانه  سه تا فوق تخصص‌ مغزو اعصاب بردم هر. سه نوار مغز گرفتن چهار روزم تو طبی کودکان تهران بستری کردن همشون میگن مشکوک به تشنج  واسه اطمینان دارو دادن  ولی از دیشب ترسش زیاد شده زنگ زدیم به یکی که با قرآن زیاد سرو کار داره میگه یکو تو عراق میشناسه براش دعا میخونه  جن میبینی اینجوری میشه 

متخصص تحت نظره ماهانه سه تا فوق تخصص‌ مغزو اعصاب بردم هر. سه نوار مغز گرفتن چهار روزم تو طبی کودکان ...

عزیزم از الان بچه رو وارد مثال خرافاتی نکن این حرفا چیه تو این قرن زندگی میکنی بعد خاله زنکی حرف میزنی 

بچه مثل قران پاکه این حرفا کدومه 

ببین دکتر چی میگه همون کارو کن 

۳ تا متخصص بردی ک تمام عمرشونو صرف علم کردن بعد میگی فلانی ک معلوم نیست چقدر سواد داره گفته دعا بگیر 

سمت این چیزا نرررو 

عزیزم از الان بچه رو وارد مثال خرافاتی نکن این حرفا چیه تو این قرن زندگی میکنی بعد خاله زنکی حرف میز ...

بخدا من فقط دنبال اینم بهم بگن تشنج نیست دارو نده خوب میشه دکترا ی جواب درستو حسابی نمیدن