2777
2789

الان یه حالت حمله دارن و دارو مصرف میکنن خودشون احتمال میدن ک بخاطر همین ضربه هست چون هیچکس از اقوام دور و نزدیکش چنین حالی رو نداره از اون ضربه هستش؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اسیب به سر وارد شدهام ار ای داده؟

بله یه چیزی مثل لخته یا ضربه تو سرش مشخصه ولی اندازه اش تغییر نکرده الان دارو مصرف میکنه الحمدالله حالش خوبه میخواستم بدونم به بچش ک ارث نمیرسه درسته؟ 

بله یه چیزی مثل لخته یا ضربه تو سرش مشخصه ولی اندازه اش تغییر نکرده الان دارو مصرف میکنه الحمدالله ح ...

پس بخاطر همونه

چرا جراحیش نکردن؟

منم یکی ازاقوامم بخاطر ضربه به سرش توی بچگیش  توی بزرگسالی اون لخته خون نزدیک بود باعث مرگش بشه جراحیش کردن 

انشالله که خوب میشن 

نه عزیزم نمیرسه 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
همون دارو کنترل گر میخوره میگم ب بچش ک ارث نمیرسه؟

صرع ک تا جایی ک میدونم مسری نیست

و این فرد هم چون خودش به خاطر ضربه و نه به دلیل ژنتیکی مبتلا شده

پس فک نمیکنم به نسل بعد انتقالش بده

🩵💙💙🩵
پس بخاطر همونهچرا جراحیش نکردن؟منم یکی ازاقوامم بخاطر ضربه به سرش توی بچگیش توی بزرگسالی اون لخته خ ...

نه دکتر گفت چون تکون نخورده همون اندازه مونده دارو فقط برای حمله هاش بخوره الانم الحمدالله خوبه چند وقت یکبار نوار مغز فقط میده

خب شکرخدا پس از دکتر پرسیدم گفت امکان داره برسه 

صرع ک تا جایی ک میدونم مسری نیستو این فرد هم چون خودش به خاطر ضربه و نه به دلیل ژنتیکی مبتلا شدهپس ف ...

نمیدونم دکتر یادش نبود یا چی گفتم ایا امکان داره برسه قبلا گفته بود نه نمیرسه این بار گفت امکانش هس

نمیدونم دکتر یادش نبود یا چی گفتم ایا امکان داره برسه قبلا گفته بود نه نمیرسه این بار گفت امکانش هس

خب این فرد قبل ازدواج باید بره مشاوره ژنتیک حتمن

چون سلامت بچه ها شوخی نیس

اگر احتمال انتقال بیماریش باشه خب یا ازدواج نکنه ک منطقی نیس یا اگر کرد باید مراقب باشه بچه دار نشه 

🩵💙💙🩵
خب این فرد قبل ازدواج باید بره مشاوره ژنتیک حتمنچون سلامت بچه ها شوخی نیساگر احتمال انتقال بیماریش ب ...

دیره بچه داره 

قبلا پرسیده بود از دکتر گفت نه نمیرسه ولی این بار نمیدونم یادش نبود علتشو یا چی گفت امکان داره بعد نوار مغز بچه رو نگاه کرد گفت نوار مغزش خوبه 

تو گوگلم هم سرچ کردم و هم نی نی سایت همین صرع انتقال ب کسی انگار نداره یا خیلیا گفتن فامیلمون دارو مصرف میکنه بچه داره سالمن یا نوه هاش حتی سالمن نمیدونم

نه دکتر گفت چون تکون نخورده همون اندازه مونده دارو فقط برای حمله هاش بخوره الانم الحمدالله خوبه چند ...

خب خداروشکر

البته یه چیزیم که هست اینه که ممکنه تشنج توی ژنشون باشه و حتی اینم امکان داره تشنجش بخاطر لخته نباشه

اگه تنشج ب خلطر لخته باشه میشه گفت به بچه نمیرسه

ولی اگه ژنتیکی سابقه تشنج داشته باشن به بچه احتمالش هس که برسه

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
دیره بچه داره قبلا پرسیده بود از دکتر گفت نه نمیرسه ولی این بار نمیدونم یادش نبود علتشو یا چی گفت ام ...

ببین خود اون فرد یعنی والد

بخاطر دلیل فیزیکی مبتلا ب صرع شده

پس انتقال نمیده به بچش

ببین مثلن یکی ژن‌ش مشکل داره ممکنه یه بچه ناقص بیاره ک مثلن ی دست نداره ، خب؟

ی نفر دیگه سالم بوده ب دلیل صانحه دچار نقص عضو میشه 

و خب این فرد چون دلیل ژنتیکی نداشته پس ب نسل بعد یعنی بچه‌ش منتقل نمیشه اون نقص

🩵💙💙🩵
خب خداروشکرالبته یه چیزیم که هست اینه که ممکنه تشنج توی ژنشون باشه و حتی اینم امکان داره تشنجش بخاطر ...

نه همه سالمن فقط ایشون اینطور میشه نوه ها فامیل همه سالمن حتی خواهر برادراش

ببین خود اون فرد یعنی والدبخاطر دلیل فیزیکی مبتلا ب صرع شدهپس انتقال نمیده به بچشببین مثلن یکی ژن‌ش ...

خب پس چرا دکتر گفت امکانش هست نمیدونم گیر کردم کاش این روزا زودتر بگذره