سلام امشب بعد مدت ها با مامانم رفتیم پارک تا پیاده روی کنیم دیدم پارک چقدررر شلوغه چقدر دخترا با دوستاشون اومدن پارک ورزش می کنن بازی های مختلف انجام میدن بعضی دخترا هم که با دوست پسرشون دست تو دست هم قدم می زدن یهو دلم گرفت از اینکه چرا من هیچ کدوم از اینا رو تجربه نکردم چرا تاحالا هیچ دوست خوبی نداشتم که بتونم باهاش برم اینور و اونور تفریح کنم ، چرا تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم بچه ها باورتون میشه من با ۱۸ سال سن تا حالا دیت نرفتم... چرا اخه من انقدر باید تنها باشم
میدونم همین الان از مامان و بابام بپرسی بهترین بچه تون کدومه اسم منو میگن ولی اخه دل مرده ی خودم چی😞 چرا انقد بابد تنها و بی کس باشم من؟ چه دلخوشی و لذت ها که جونیم تموم میشه اما تجربه نمیشن برام حیف حیف از این عمرم که انقد تو تنهایی و بی هیچ دلخوشی گذروندم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا به خدا حداقلش اینه که چهار تا رکب عشقی از چهارتا امیر نخوردیم 🤣
اینکه دیگه افسوس و آه نداره خوشحالی داره 😁😎🤣🫡
تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا
باور کن رل داشتن اصلا خوب نیس از رو تجربه میگم هیچ موقع سمتش نرو کاش منم مثل تو بودم ای کاش
تا وقتی تجربه نکنی نمیفهمی ...می دونم منم خیلی چیزا شنیدم راجب اینکه رل زدن بده و اینا ولی باور کن دختر پسرا رو که دست تو دست هم میبینم دلم غنج میره ... میگم خوشبحالشون
آره والا به خدا که از دست ندادی تمرکزت فقط رو درس و شغل و هدف هات باشه از دوستی با پسرا و دیت و این ...
از دست دادن چهارتا رکب عشقی از چهار تا امیر که دیگه آه و افسوس نداره 🫡
دوست و رفیقم تا دلتون بخواد داشتم الان هر کدوم ی شهری هستن هر کدومم به فکر آینده و زندگی خودشونن شاید سال به سال هم اسم اونیکی رو نیارن
تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا
آره والا به خدا که از دست ندادی تمرکزت فقط رو درس و شغل و هدف هات باشه از دوستی با پسرا و دیت و این ...
من کنکورمو دادم منتظر نتایجم ولی اخه میگن الان دیگه تقریبا همه اول با همسرشون دوست میشن بعد ازدواج می کنن و بیشتر پسرایی کسایی که سنتی ازدواج میکنن ادم حسابی نیستن