2777
2789
عنوان

واقعا چطوری بعضیا با ده تومن زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 8043 بازدید | 329 پست
‌کراتین و میکرو و کامپوزیت دندون و ژل و بوتاکس و بلوند مومیدونی بلوند کردن مو چنده؟ خیلی گرونه بالای ...

یادش بخیر یبار موهامو ۳٠٠ ت بلوند کردم 

لایت گذاشتم 😂😂

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن بعضی وقتا همین ده تومن هم نیست با حقوق کارگری و اجاره و بچه مدرسه ای اینروزا هم که کلا بیکار اگر بگم تو خونمون جز نون بیات چیزی پیدا نمیکنیم شاید باور نکنی

لطفا برای امضام دعا کنید 💔

منم خدایی دارم...
شما هرماه ابروها تو درست میکنی مگه؟شما هر ماه دوره آموزشی برمیدارید مگه؟هر ماه خرید لباس؟؟؟

ابرو و مژه ک هرماه ترمیمه دیگ یا مثلا لیزر

اره هرماه ی هزینه ای واس اموزشم میذارم کنار

لباس بستگی داره مثلا شالو گرفتم ولی لباس زیر باید بگیرم یا لباس گرم خوب ندارم

میدونی هرماه بالاخره ی هزینه ای پیدا میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خواستم طلا بخرم نشد ولی فهمیدم طلا دست دو باید بگیرم بدون اجرتهخیلی واس اجرت پول میگیرن

یه انگشترو دستبند ست دیدم نزدیک 50تمن اجرتش بود😑

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چرا خیلیا هستن دافن واقعا ولی حقوقاشون میگن کمهولی فک کنم درامد از جای دیگ دارنچون واقعا با حتی ۱۵ ت ...

اینا دوس پسر یا شوگر ددی پولدار دارن 🤔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
یادش بخیر یبار موهامو ۳٠٠ ت بلوند کردم لایت گذاشتم 😂😂

بخدا الان زیر ۵ تومن جای خوب انجام نمیدن اصن😐😂💔

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ما با‌ همین حقوق زندگی میکنیم 🙂

سالی ی مانتو و ی کفش ی کیف 

مژه و کراتین ندارم و لیزر هم نمیرم 

از زندگیم هم راضیم درحد توان هم به نیازمندا کمک میکنم 

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
حالا یک تومنم باید شامپو فری سولفات و ماسک فری سولفات و روغن ارگان بگیرم بمالم ب این موهام ک خیر سرم ...

خوبه که خودت حقوق داری 

یعنی ارزوم درامد داشته باشم و به خودم برسم 

متاسفانه ماها ازین خرجای خوشکل نداریم

منم خدایی دارم...
عزیزم رسمی هستی شهر کوچیکی؟ پس چرا میگن پرستارا بیشتر از معلمان میگیرن 🙂

طرحی هستم طرح فرق داره ولی ماه اول کم دادن حکم یکم بیشتره

سرجمع بهت ۵ تومنم نمیدن همچیو از بابات داری فقط فاز استقلال برداشتی 👌

همون حرفی که اول زدم

خرج آرا بیرا و پروتئین مو و لیفت مژه و فیشیال و کانسیلر و هرماه دوتا کیف و کفش و لباس و دوره آموزشی و …. نمیکنم 

به همین خاطره که نه تنها کم نمیارم بلکه پس انداز هم میشه و هر از گاهی یه آیپدی یه اپل واچی یه ایرپادی چیزی میخرم

موضوع درامد بالا و جیب ددی نیست موضوع فکر اقتصادیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
یه انگشترو دستبند ست دیدم نزدیک 50تمن اجرتش بود😑

ی انگشتر واس دوستم‌گرفتم ۵ تومن شد یک تومن اجرت😐😐 خیلیم ساده بود فک نکنی چیز خاصی بود