2777
2789

من واقها پرخرج نیستم یعنی اصلا داف ماف نیستم معمولی رو به بالا محسوب میشم از لحاظ خرج کردن واس خودم این ماه ۱۰ تومنو میخوام بگم جطوری ب باد دادم

سه و پونصد ک ی دوره اموزشی گرفتم

۲ تومن موهامو پروتیین کردم

یک تومن مژه و لیفت ابرو دادم( تازه فرض کنین لیفت نه میکرو!!! ) اونک گرون تره

۲ تومن دوتا شال و دوتا کیف خریدم( شما ببین چقد کیف مفت گیر اوردم ک دوتا کیف و دوتا شال شد ۲ تومن)

۱۴۰۰ کفش خریدم

۳۰۰ تومنم اینترنت و وی. پی ان در نظر بگیریم

۱ تومن اسنپ و تپسی و ... چون گرونه اینجا

۱ تومنم ی بیرونی ادم با دوستاش بره

تهش یچیزیم کم اوردم خدا شاهده😐😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم مجبوری منم برا مستقل شدن مجبوری دارم برا تک شیفت ۵ میلیون ۵۰۰ کار میکنم شده دوتایم ها دوشیفت حقوق ۶ تومن کار کردم مجبوری

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا شال و دوتا کیف واقعا لازم بود؟

چرا به نطرم ولخرجی کردی این ماه😉🌱

یه تعدادیش رو میشد بگذاری واسه ماه های اینده.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

حالا یک تومنم باید شامپو فری سولفات و ماسک فری سولفات و روغن ارگان بگیرم بمالم ب این موهام ک خیر سرم پروتیین کردم

تازه پروتیین کردم کراتین نکردم پول کراتین نداشتم

اونوقت گفتم ۵ سانت از موهامم بزنه هزینه پروتیینم کمتر دربیاد😐😂

لباس زیر میخواستم نتونستم بخرم 

کانسیلرم تموم شده نتونستم بخرم

شما فیشیال و روتین پوستی و این چیزارم در نظر بگیر

پشمام از پشمام نگم ک لیزرم باید برم

گفتم چونمم ی ۲ سی سی ژل بزنم. لبام خوبه

میخوام بگم حقوق ماه بعدمم از همین الان بستم ک هیچ و پوچ کنم

تازه لباس زمستونی ام ندارم!

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ما هرماه خرج لیفت مژه و فیلر و بوتاکس و فیشیال و لوازش آرایش و پروتیین مو و کیف و کفش و لباس و دوره آموزشی نمیکنیم

اسنپ هم خیلی وقته سوار نمیشم با ماشین خودم میرم

دوستی هم ندارم که تایمش آزاد باشه باهاش بیرون برم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
هر ماه ب ماه کفش،و شال و کیفو میگیری ؟ اینارو من سال ب سال میگیرم 😂😂😂

من چون مستقلم همینم سال ب سال بخدا زورم میگیره خدایی میگم کمه حقوقم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

قر و فر خرج داره خانومم 🫡🤣

راهی نداری جز اینکه شغلتو عوض کنی 

ولی خدایی خیلی ولخرجی درود فراوان 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

داشتم فک میکردم ی روانشناسم برم چون روانی شدم ولی ندارم دیگ خدایی

خیلی گرون شده

یعنی شما واس اینک معمولی باشی هم ی ۱۵ تومنی خرجته