2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

با پی دی اف گردنت و چشاتو نابود میکنی سر ی کنکور

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اخه پولشونو ندارم

دست دوم چطور؟

یا اینکه از دوستی آشنایی ک کنکور نداره قرض بگیری 

میتونی تو سایت قلمچی صفحه مقطع کامنت بذاری بگی کسی نیست ک کتاب بخواد اهدا کنه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

۶۰ درصد نهایی رو قورت بده، ۱۰ تا ۱۵ سوال راحت رو از کنکور حل کن. فکر کنم بتونی رشته و دانشگاه مورد ع ...

درسته نهایی مهمتره ولی به نظر من کنکورم به همون اندازه و حتی بیشترم مهمه چون نهایی حوریه که خیلی ها میتونن خوب بدن و ترازا نزدیک به همه اما تو کنکور اینطور نیست و اون کنکوره که یهو یه اختلاف بزرگ تراز ایجاد میکنه

درسته نهایی مهمتره ولی به نظر من کنکورم به همون اندازه و حتی بیشترم مهمه چون نهایی حوریه که خیلی ها ...

اتفاقا میانگین معدل ۱۱ اینا هستش. بخاطر همین خیلی نگران نباش. اگه رشتت ریاضی یا انسانیه، با همین شرایطی که بهت گفتم خوب قبول میشی اما برای تجربی یه چند تا تست بیشتر بزنی، حله.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
2809