2777
2789
عنوان

پیش دبستانی خوبه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 73 پست

یکی از کاربرا نوشته باهاش الفبا کار کن خودت!

اصلا اینکارو‌نکنید حتی تو پیش دو هم الفبا کار نمیکنن فقط آوا و لوحه نویسی هست در حد دست ورزی .

اموزش پیش از کلاس اول اختلال ایجاد میکنه براش الفبا فقط با کلاس اول هست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی گفته؟😅من خودم معلمم دخترم پیش نرفت

والا تو شهر ما اینجوری جدیدا اینجوری شده فامیل دوستمم نرفت

یک ماه فشرده مجبور شد بره 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
والا تو شهر ما اینجوری جدیدا اینجوری شده فامیل دوستمم نرفتیک ماه فشرده مجبور شد بره

نه اصلا  پیش اجباری نیست آموزش و پرورش بیست روز برای بچه هایی که پیش نرفتن کلاس میذاره تا آمادگی کلاس اولو داشته باشند اونم کلاسای خوبیه تجربه خوبیه.

خودش دوست داره اذیت نمیشه صبح زود بیدار بشه؟

پیش دبستانی ها صبح زود نمی رند ، بعدش اگه شیفت بعد ازظهر دارند شیفت بعداز ظهر ثبت نامش کن من پسرم رو شیفت بعد ازظهر که ساعت 1شروع میشد ثبت نام کردم 

پیش دبستانی غیر از اینکه بچه رو با محیط مدرسه آ شنا میکنم بخاطر بازی هاش برای بچه ها جذابه

بخدا موندم چیکار کنم همه میگن اشتباه کردی

والا من حرف کسیو قبول نکردم میگفتن معضل داری وای چالش داری من حتی یکماه قبلشم نفرستادم والا اونچنان کاری هم بهش یاد ندادم الان از اول دارن یادش میدن معملما کارشونو بلدن نگران نباش فقط بچتو اجتماعی کن اعدادو نقاشی دست ورزی یاد بده همین

کی گفته؟😅من خودم معلمم دخترم پیش نرفت

کدوم شهرید؟ ما موقع ثبت نام باید از پیش دبستانی گواهی نامه به مدرسه ارائه می دادیم ، دختر جاری ام پارسال پیش نرفته تابستون یک ماه رو رفت پیش دبستانی وگرنه ثبت نامش نمی کردند