به نظرم پیش برای بچه های ضعیف و غیر اجتماعی واجبه ولی بچه های دیگه اگه نزن هم مشکلی نداره به شرطی که کتابارو بگیرید در منزل روزی یه صفحه کار کنید مار با قیچی و خط کش هم یاد بگیرند
اصلا اینکارونکنید حتی تو پیش دو هم الفبا کار نمیکنن فقط آوا و لوحه نویسی هست در حد دست ورزی .
اموزش پیش از کلاس اول اختلال ایجاد میکنه براش الفبا فقط با کلاس اول هست
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من اصلا نفرستادم پره نگرانی بودم الانم اوله خداروشششکر به هیچ مشگلی هم نخوردم همرو دارن از اول بهش یاد میدن کلا اکیه خداروشکر هیچ فرقیم باهم ندارن اکثر کلاسشون رفته بودن ولی
والا من حرف کسیو قبول نکردم میگفتن معضل داری وای چالش داری من حتی یکماه قبلشم نفرستادم والا اونچنان کاری هم بهش یاد ندادم الان از اول دارن یادش میدن معملما کارشونو بلدن نگران نباش فقط بچتو اجتماعی کن اعدادو نقاشی دست ورزی یاد بده همین
کدوم شهرید؟ ما موقع ثبت نام باید از پیش دبستانی گواهی نامه به مدرسه ارائه می دادیم ، دختر جاری ام پارسال پیش نرفته تابستون یک ماه رو رفت پیش دبستانی وگرنه ثبت نامش نمی کردند