2777
2789
عنوان

قاضی فقط خداست

39 بازدید | 5 پست

بنظرم تو بعضی تاپیکای خانوادگی فقط خواننده باشیم بهتره چون یه طرفه به قاضی رفتن ک چی

ما صحبتای طرف دیگه رو ک نشنیدیم؟

نظر شما چیه؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرم خیلیا چون دلشون پر از درده و ظلم بهشون شده میان درد دل میکنن

من خودم خونواده شوهرم خیلی اذیتم کردن

گاهی ک از همه جا میبرم میام درد دل میکنم 

دروغ نیازی نیس بگم چون کسی منو نمیشناسه

فقط میام درد دل میکنم

فقط کسی نمک نپاشه رو زخم اونایی ک ناراحتن.....

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

خب راهنمایی کنیم چه اشکالی داره مشکل یکی حل شه

راهنمایی ن من اون بعضیایی رو میگم ک پشت سر کسی حرف میزنن و گلگی میونن و.. 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
ب نظرم خیلیا چون دلشون پر از درده و ظلم بهشون شده میان درد دل میکننمن خودم خونواده شوهرم خیلی اذیتم ...

من همه رو نمیگم دروغ میگن

ولی وقتی نمیشه تشخیص داد کی ١٠٠ حقیقت رو میگه بهتره فقط خواننده باشیم یا دو دیدگاهه نظر بدیم

من معمولا اینجوریم