2777
2789

سلام دوستان

من موقعی ک ازدواج کردم مامان و خواهرام خیلی بهم طلا دادن پنج تام ربع سکه دایی و خاله هام برام آوردن

و یه تک پوش و گردنبند و گوشواره هم شوهرم برام خرید با حلقه 

همه طلاهامو بجز حلقه رو فروخت..مغازه خرید به نام خودش..هیچ وقت ب روش نیاوردم گفتم شاید دستش تنگه

حالا بعد هفت سال پارسال سه تا النگو برام خرید امسالم یه دونه اضافه کرد..آخه پارسال افسردگی شدید گرفته بودم هنوزم همونطورم طلا برام‌مهم نبود خودش گرفت

انقد از همون روز سرم منت میزاره و بداخلاق شده انگار جونشو گرفتم ازش.. خودش برام خرید چون‌گفته بود بچه دوم‌ بیاری برات طلا میخرم .. برا بچه اولم اصلا یه گل هم‌ برام‌ نگرفته بود مامانم به روش آورد ک یه گل برا زنت نگرفتی روحیه ش خوب شه..اگه بخواد معامله ای کنه اولین چیزی ک میفروشه همین طلاهاس نمیدونم چرا انقد منت سرم میزاره ..تازه گفته خانوادم نفهمن این جدیده رو برات خریدم قایمش کن🙃

دوس دارم همشو پرت کنم تو صورتش بگم هیچی ازت نمیخوام مثل همیشه ک فقط نقش شوهرو داشتی ن حامی و پشتیبان فقط مث آدم رفتار کن

بعدشو نمیخوام بشنوم 

ولی کارت اشتباه بوده سکوت کردی ب روش نیاوردی 

اصلا پیغمبر شوهرت  اگه الان  هبجی بهت نده  کاری میتونی بکنی؟

مغاره هم ک بنام خودشه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نقاط مثبت زیاد داره ولی منفی هم کم نداره...اصلا ب ظاهر زندگیم به روحیه م توجه نداره..فقط چیزی ک خرجش میکنه غذاس ک اونم خودش میخوره...الان شش ماهه باردارم انتظار داره صبحونه و ناهار و شام درست کنم حاضری هم بدش میاد یا غذای سبک

ناهار عدس پلو و سیب زمینی سرخ شده و سالاد شیرازی درست کردم گف این چیه درست کردی🥲

من ب زور سر پام..همش حالت تهوع دارم و بی حالم و خیلی از لحاظ جسمی و روحی داغون شدم

بعدشو نمیخوام بشنوم ولی کارت اشتباه بوده سکوت کردی ب روش نیاوردی اصلا پیغمبر شوهرت اگه الان هبجی ب ...

باور کن با این حال میگه چی کم گذاشتم برات همه کار برات کردم..در صورتی ک هیچ کاری برا من و بچم نکرد...حوصله جنگیدن ندارم چون فایده نداره

دوس دارم برم و برنگردم تو این خونه ک اصلا قدرمو نمیدونن...

با این بارداری سختم بهش بگم سفره رو پهن کن بدش میاد یا بگم بشقابارو بزار رو سفره..انتظار داره خودم بچه رو ببرم مدرسه و بیارم

کاش دلشو داشتم ولش میکردم بچمم میدادم بهش میرفتم یه مدت فارغ از زندگی بودم خسته شدم دیگه😞

و با همه اینا بازم تصمیم گرفتی بچه دارشی؟؟خسته نباشین😶

بعد شش سال خانوادش و خودش خیلی عصبیم کردم بچه دوم نمیخواستم انقد عصبیم کردن انقد سر این موضوع بحث کردم ک دیگه درمونده شده بود پشیمونم ولی مامانمم انگار پشتم نیست

باور کن با این حال میگه چی کم گذاشتم برات همه کار برات کردم..در صورتی ک هیچ کاری برا من و بچم نکرد.. ...

عزیزممم چی بگم‌آخه 

این مامانش تو خونه زمان مجردی فک کنم نمیزاشت ی استکان جابجا کنه . 

ترک هستین؟

درضمن

اشتباه بود بجه دوم . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
و با همه اینا بازم تصمیم گرفتی بچه دارشی؟؟خسته نباشین😶

مرد پاک و نجیبیه..چشم پاکه کاریه..از صفر شروع کردیم الان وضع مالیش خوب شده..نمیزاره خانوادش زیاد تو زندگیمون دخالت کنن یا چیزی بهم بگن...اغلب مواقع خوش اخلاقه ولی اگه موقعیت بر خلاف میلش باشه کلا عوض میشه انگار فقط تا هما چی اوکیه خوبه

عزیزممم چی بگم‌آخه این مامانش تو خونه زمان مجردی فک کنم نمیزاشت ی استکان جابجا کنه . ترک هستین؟ درضم ...

ن لره..آره بچا آخری بود و بسیار لوس..اما خیلی با ادبه تا حالا هیچ توهینی بهم نکرده ن ب خودم ن خانوادم ولی خودم دو سه ماهی یه بار ک عرصه بهم تنگ میشه حرف بار خودش و خانوادش میکنم اما اون خونسرده تو این مواقع و هیچی نمیگه

بعد شش سال خانوادش و خودش خیلی عصبیم کردم بچه دوم نمیخواستم انقد عصبیم کردن انقد سر این موضوع بحث کر ...

اشکال نداره از الان روشت و عوض کن۸سال راه و اشتباه رفتی دیدی که تهش برات احترام قائل نیست و درکت نمیکنه پس تغییر کن.باردارم که هستی دیگه مثل قبل غذا درست نکن کارای خونه و نکن.منتی سرت گذاشت توام منت طلاهایی که ازت گرفته بذار.به هیچ وجه هم دیگه طلا بهش نده بفروشه اونا الان تنها پس اندازته

اشکال نداره از الان روشت و عوض کن۸سال راه و اشتباه رفتی دیدی که تهش برات احترام قائل نیست و درکت نمی ...

انقد حال روحیگ بده دوس دارن بمیرم فک میکنه طلا حالمو خوب میکنه..دوس دارم بیاد خونه باهام حرف بزنه از تنهایی درم بیاره ..یه کم تو کار خونه کمکم کنه بفهمم دوسم داره و تو انتخابم اشتباه نکردم و این همه سال ک ب پاش سوختم و ساختم و قناعت کردم بیفایده نبود و قدرشناس باشه..دوس دارم بریم بیرون با هم قدم بزنیم..ولی انگار دیگه فقط کارش براش اولویته..خودش میگه هیشکی اتدازه من زن و بچشو دوس نداره ولی من نمیبینم

انقد حال روحیگ بده دوس دارن بمیرم فک میکنه طلا حالمو خوب میکنه..دوس دارم بیاد خونه باهام حرف بزنه از ...

خدانکنه❤️حرفات وبا لحن خوب بهش بزن .با پنبه سر ببر.چون بدعادتش کردی ممکنه یکم طول بکشه ولی انجام بده.بگو حالم خوب نیست فلان کارو کن عزیزم.اومد خونه بذار یه ساعت استراحت کنه بعد بگو دلم گرفته بریم بیرون.تا حرف نزنی و خواسته هات و نگی که اون نمیفهمه چیکار باید کنه

خدانکنه❤️حرفات وبا لحن خوب بهش بزن .با پنبه سر ببر.چون بدعادتش کردی ممکنه یکم طول بکشه ولی انجام بده ...

خیلی بهش گفتم .. میگه بیکار نمیشم خودمم دوس دارم برم قدم بزنم ولی وقت ندارم..همیشه ساعت ۱۲  شب میاد خونه بهش میگم یه کم زود تر بیا اینجوری فایده نداره زندگی ک زندگیمون همیشه بخواد اینجور بگذره ولی انگار کره

2810