2777
2789

یه سیب زمینی کوچیک و دوتا نصفه گوجه و برنج

چی درست کنم راحت و سریع باشه 

روغن زیاد نداریم وگرنه سیب زمینی سرخ میکردم 

پخته هم منو سیر نمیکنه کوچیکه چون

چی بپزم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خثشمزه  ترین غذای دنیا   استانبولی همه رو خورد کن یکم اب پز شد  نمک و فلفل زردچوبه بزن  روغنتو بریز تفت بخوره برنج کته م اضافه کن با پیاز داغ محشر 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
کته گوجه

چجوریه🥲🤌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

کته گوجه 🍅

دستور پختش ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دمپز درست کن 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
استانبولی بپز منم داشتم هیمنومیپختم

دستور پختش رو میگی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیاز سرخ کن سیب زمینی رو خرد کن بریز تفت بده ادویه بزن . گوجه هارو بریز تفت بده یکم ک ابش خشک شد ۲ قاشق رب بزن تفت بده برنجتو ک شستی بریز نمکتو اندازه بزن  اب بریز ب اندازه ۱ و نیم بند انگشت آب باشه روش بعد ک خشک شد درشو بذار دم بکشه نوووشجان