2777
2789
اگه کسی روحیه اش این قدر ضعیفه که با یه خبر سرد بشه و بهش استرس منتقل میشه کلا معلم نشه بهتره توی ه ...

شما نمیتونی تشخیص بدی کی می‌تونه معلم بشه و چرا انقد ادعات میشه،در حالیکه اصلا متوجه نیستی!!!!!

و اصلا ربطی نداشت

بلاخره استرس تو هر برهه از زندگی هست.

پس باد بگیرسنجیده تر صحبت کنی

همبنطوریم هست تلاش برابر قبولی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عزیزم قدم به ۱۴۰ هم نمیرسه بعدش اون دوستتون وقتی سهمیه داشته شاید مصاحبه پارتی گرفته باشه بعد عز ...

ما استادمون ۱۴۵ ی سری مواقع نمیبینمش سرمو باید بیارم بالا صاف بشینم 

زیر ۱۴۰ دیگه فکر نکنم قبول کنن... یه دوره ای کلا ۱۶۰ ب بالا برمیداشتن مثل دانشگاه افسری و استخدامیش 

خداروشکر ینی سال های دیگم هست ؟

امسال قطعا برگزار میشه

و تا حالا خبری کسی بجز ینفر نشنیده ک بگن امسال سال اخر‌‌،پیامهایی ک داخل کانالهای موثق دیده میشه این رو نشون میده ک فعلا آزمونها برگزار میشه.

ولی تمرکز کنید رو امسال ک قطعی برگزار میشه

نمی خوام باز یه حرفی بزنم ۱۰۰نفر ریپ بزنن بهم و بازم کلی توضیح بدم به تک تک شون من چیزی رو که خوندم ...

مرسی قربونت 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
شما نمیتونی تشخیص بدی کی می‌تونه معلم بشه و چرا انقد ادعات میشه،در حالیکه اصلا متوجه نیستی!!!!!و اصل ...

ادعام نمیشه 

بله استرس توی هر مرحله از زندگی هست اما نه انقدر که ادم زده بشه سرد بشه و...

تشخیص لازم نیست 

باشه شما متوجه هستی 

من پیامی که خوندم رو گفتم پایین هر پیام هم نوشتم دوست دارین تحقیق کنین پرس و جو کنین 

امسال قطعا برگزار میشهو تا حالا خبری کسی بجز ینفر نشنیده ک بگن امسال سال اخر‌‌،پیامهایی ک داخل کانال ...

ایشالله قبول شیم عزیزم .بازم خداروشکر .البته بگم هر سال کلی بازنشسته میشن و برای دولت خیلی ب صرفه تر هست ما رو استخدام کنه چون ما چهار سال فرهنگیان نداریم حقوق هم نمی‌گیریم دوران دانشجویی .من ک‌ رشتم آموزش ابتدایی هست واقعا درسای ابتدایی فرهنگیان خدمتم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
ادعام نمیشه بله استرس توی هر مرحله از زندگی هست اما نه انقدر که ادم زده بشه سرد بشه و...تشخیص لازم ن ...

مقدار استرس رو باز هم شما تشخیص نمیدی

بله کاملا متوجه ام

شما هم توجه است رو بیشتر کن

ایشالله قبول شیم عزیزم .بازم خداروشکر .البته بگم هر سال کلی بازنشسته میشن و برای دولت خیلی ب صرفه تر ...

باید زمان از دست نداد

من ک فعلا مصمم شروع نکردم

البته شاید هدف اصلیم چیز دیگه ای هست

ولی خب اینم واقعا دوست دارم قبول بشم

ب نکته های خوبی اشاره کردین خودتون

پس مصمم بخون

2810