2777
2789

اطرافم رو ک میبینم دوستام با پارتنراشون یا  اونایی شوهر دارن همه اهل نوشیدنی و پارتی رفتنن

سیگار براشون عادیه و تفریحه

من ظاهرم خیلی بروزه و چهره امم بد نیست ولی با کسی ام نبودم تاحالا (نزدیک 21 سالمه) 

نمیخوام ازدواج کنم فعلا ولی دوست دارم یکی توی زندگیم باشه ک اهل رابطه ی سالم باشه ک بعد حالا اگه شد تبدیل ب ازدواج شه

ولی متاسفانه حس میکنم الان پسرا حتی دختری رو ک با کسی نبوده یا اهل چیزی نیس مسخره میکنن و خوششون نمیاد ازش💔

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

من ... تنها زن فامیلم ک ن تاحالا قلیون ن سیگار ن مشروب هرچی لول پایین ترن ب این چرت وپرتا افتخارم میکنن  اونا میکشن ومیخورن من نگاه میکنم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

منم اکثریت همینا رو میبینم

حتی برای ازدواجم دخترای پلنگ و پایه رو میخوان که نمایش بدن زن ما رو دست نداره، متاسفانه ارزش های جامعه عوض شده، حالا عده ای میان انکار میکنن ولی همینه متاسفانه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
2804
2805

اگه میخای اعصابت رو داغون کنی ، حتما برو تو رابطه .

واقعا بیکاری یا اینکه اطرافت یه آدم درست حسابی وجود نداره 

حداقل واسه روشن شدن موضوع یه بار با یه پسر ایرانی برو تو رابطه تا همه چی دستت بیاد 

2801