2777
2789

خسته شدم از زندگی 

از تنهایی 

از اینکه حتی برای یک نفر هم مهم نیستم

از این همه فشار و استرس 

شکست و...

دلم میخواد تمومش کنم ولی میترسم از خودکشی نمیدونم چیکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جرئت نمیخواد همش یه ثانیس

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

خودکشی جرات نمیخواد ،دور از جونت حماقت میخواد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
هم از اینکه نمیرم و بلای دیگه سرم بیادهمم از شب اول قبر و اینا

حق داری ترس داره میگن مشکلت رو بارها و بارها تحربه می کنی یک درصد فکر کن راست باشه می توتی تحمل کنی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دوست دارم خانوادم ببینن مرگمو بفهمن چقدر بهم بد کردن

عزیزم به خاطر دیگران زندگی تو تباه نکن نهایت چهل روز غصه می خورن و بعدم فراموش میشی تو می مونی و عذاب ابدی شاید همون قدرم غصه نخورن واست سعی کن خودتو و روحیه تو ترمیم کنی اگر شرایط شو داری درس بخون یا برو سرکار خودتو قوی کن زندگی تو بساز خودکشی هیچیو درست نمی کنه اگرم نمی اونی تو خونه خودتو سرگرم کن دذسته ما به نزدیکانمون نیاز داریم ولی نه اونقدر که بدون اونا بتونیم زندگی کنیم سر خودتو گرم کن محلشون نده سعی کن حرفا و کارهاشونو ندید بگیری ولی باهاشون لج نکن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عزیزم یکم با خدا حرف بزن قرآن بخون صلوات بفرست و با ائمه حرف بزن و درد دل کن باهاشون آروم میشی...

مشاور چی؟؟

مشاور آرومت نمیکنه؟؟

به خودکشی فکر هم نکن اصلا همه تو زندگی سختی و مشکل دارن فقط تو ک نیستی عزیزدلم...  

در ضمن... دنیای بعد از خودکشی خیلی دردناک تره