مثلا وکیل باشی ساعت یک دو بیای نیروی کمکی مطمئن داشته باشی کلا خونه شما کار کرده باشه مثل اعضای خانواده شده باشه مسنم باشه ۶۰ اینا تا قبل اومدن شما همه کارا کرده باشه ناهار و شام تمیز کاری بعد ناهار ظرف ها رو بزارید ماشین فقط بعد استراحت کنید تا ۸ اینا یا برید بیرون ۸ برید دفتر ۱۰ برگردید شامی که آماده کرده بخوری بعد ظرف ها رو بزاری ماشین با همسر وقت بگذرانید یا بخوابید حقوقی هم که میدید به اون خانم نصف بشه مثلا ماهی ۴ تومن برای شما باشه حقوق شما هم خوب باشه مثلا ۳۰ ۴۰ تومن اینجوری خوبه به نظرتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد میگن خانه داری شغل نیست 🥴شاهد اینجا حاضر و آماده ایشون بدون کمکی نمیتونه خونه رو مدیریت کنه 😁 ستاد حمایت از خانمهای خانه دار😂
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
خانم دندون پزشک بود با درآمد بسیار بالا آقا هم کارخونه داشت دقیقا همین شرایطی که شما گفتی داشت به علاوه ی یه پسر ۷ ساله که انجام کار های اونم به دوش نیروی کمکی بود