2777
2789

تاپیک دامادم شب میاد خونمون اتاق دخترم نمیره هم دروغ بود 😐😐😐

تازه اسی فحش داد تعلیقم نشده😐

الان میذارم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنی کن

خوب من فارسم نمیفهممم ک 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

شعت

معنی شو میفهمی؟! 

از کجا فهمیدی فحشه؟

بچه ها گفتن 😐

کو؟؟؟؟؟؟؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کو کو

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

این خانمه کلا چند وقت یبار تاپیک این مدلی میزنه.در مورد داماد و دخترش ‌.همیشه ام فحش

میخوره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
این خانمه کلا چند وقت یبار تاپیک این مدلی میزنه.در مورد داماد و دخترش ‌.همیشه ام فحشمیخوره

عجیبه