2777
2789

اصلا رو بهشون نمیدم به شوهرم از روز اول یاد بهش دادم که باید احترامم جلوشون خیلی بذاره و من رو اولیت بذاره و گفتم اجازه هیچ دخالتی بهشون نده که کارم نمیشه.. چند بار خونوادش یکم بی احترامی بهم کردن فور به شوهرم گفتم دیگه جرئت نمیکنن 

خاستم بگم از روز اول به شوهراتون بگید تا یاد بگیرن

جلو خانوادش همیشه احترامتون بذاره تا احترامتون حفظ بشه 

حتی یاد کردنشون بیشتر یک طرفه بود بیشتر من یاد میکردم تا اونا 

بهشون زنگ زدم رک گفتم که اصلا شما بهم زنگ نمیزنین یادم نمیکنین من ناراحتم ازتون 

خوشحالم که اینطوری برای خودم ارزش قایل هستم و رو بهشون نمیدم و اگه حرفایی هم زدن اجازه بهشون نمیدم و دیگه جرئت پرروی ندارن

ناگفته نمونه یه بچه ۱ساله هم دارم

شوهرت وخانوادش خوبن قدرشونو بدون 

شما کار خاصی نکردی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت وخانوادش خوبن قدرشونو بدون شما کار خاصی نکردی

دقیقا خوبن شوهرم خیلی به حرفم هست من رو اولویت قرار میده همیشه 

اما خب همه اگه رو به خونواده شوهر ادم بده رو سر سوار میشن و برا همین میگم اصلا اجازه کوچک ترین مورد بهشون ندید ک بزرگ نشه تا همیشه محبوب باشید 

فک کن یه نفر به شوهرت مدام بگه به زنت رو نده !!!احترام این نیست که التماسش کنی و یا از ترس بهت احترا ...

اصلا هم اینطور نیست

شوهر مثل خمیر هست از روز اول باید بهشون یاد داد

چون مرد از زندگی زناشویی چیزی حالیشون نیس و اولین باره پا به زندگی با زن میذارن و اونا با خونوادش زندگی کردن باید یاد داد بهشون ک از روز اول دیگه زندگیش فرق کرده تا یاد بگیره اگه بهشون یاد ندی توقع احترام و اولویت هم زن نباید داشته باشه من ک موفق هستم میدونم ک باید از روز اول این خمیر رو همون طور ک میخای شکل بدی

دقیقا خوبن شوهرم خیلی به حرفم هست من رو اولویت قرار میده همیشه اما خب همه اگه رو به خونواده شوهر ادم ...

عریزم برادر داری یا کلا تو خانواده پسر دارید 

خانواده پسر هم انسان هستند ی کم مهربون تر رفتار کنید 

احترام احترام میاره 

🥱😫 زندگی مشترکه
و بنظرم نباید اینظور باشه که اولویت به همسر هست یا مادر
هر کدوم در موقعیت های مختلفی اولویت اول هستن

استارتر منو ببخش اما احساس کردم خیلی با تحکم و اینا حرفتو به کرسی می نشونی و از روی ترس، بقیه بهت احترام میذارن
آخه شوهر مثل خمیره؟ بابا اون مرد هم انسانه..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

کلا صد در صد درسته که اول زندگی هرطور باشین و هرطور عادت بدین تا اخرش همون میمونه.اگه از اول خودت و محتاج و از خودگذشته نشون بدی تا اخرش حق نداری یه خواسته یا نیازت بهش بگی

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

عریزم برادر داری یا کلا تو خانواده پسر دارید خانواده پسر هم انسان هستند ی کم مهربون تر رفتار کنید اح ...

وا عزیزم مث اینکه سوتفاهم پیش اومده 

اگه شوهرت اولویتت خونوادش بذاره دوس داری؟ 

من ک نگفتم اصلا احترام به خونوادش نذاره

اتفاقا شوهرم خیلی احترام به خونوادش میذاره خداراشکر خوشحالم اما منو اولویت تو همه برنامه ریزی هامون میذاره و همیشه نظر من اول براش مهمه 

من اینو دارم میگم نه اینکه منظورم این باشه ک از خونوادش دورش کنم نه جانم

خانواده همسرم هم خیلی خوبن و احترامم دارن

چون همسرم این احترامی که بمن جلوشون میذاره اونم متقابل میذاره

شوهر هایی هم ک احترام زنشون جلو خونوادش نمیذارن اونا هم نمیذارن