2777
2789
عنوان

زنداداشم

504 بازدید | 17 پست

داداشم داره طبقه بالای خونه مامانمو میسازه  ...زنداداشمم حاملس .هی به زنداداشم گفتیم صب کنید خونتون اماده شه بعد بچه دار بشید گفت ن بچه میخام ...الان خونه کامل نیس گفته خونه مامانم میمونم تا آماده بشه ۴۰۰ تومن دیگه خرج داره خونه...داداشم بهش گفته طلاهاتو بفروش تکمیل بشه بریم سریع خونه خودمون ...میگه ن نمیفروشم بمن ربطی نداره .ب داداشم میگه هم خونه رو بساز هم خرجی بده بهم .هم جشن بگیر برام..

داداشم گفته یجا برات اجاره میکنم میگه ن بالای خونه مامانتو بساز ،نمیدونیم چیکار کنیم باهاش داداشم خسته شده میگه میخام طلاقش بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتر طلاقش بده  دختره مردم رو اسیر خواهرشوهر و خونواده سابقش کرده داداش تو الان پدر شده هنوز انگار پسر خونه ی باباست عوض اینکه مسائل شخصی زندگیشو سفره نکنه جلو شماها میاد با دختر مردم بازی میکنه....والا بنده خدا دختر مردم حاضر شده پیش شما زندگی کنه این اداهاتون چیه دیگه 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

زن داداش شما حامله است . اشکال نداره. 

زن داداش شما نمیخواد طلاهاشو بفروشه. خب بعضی ها دوست ندارن طلا بفروشن. 

اگه زن داداش شما درآمد نداره. برادرتون باید بهش خرجی بده. 

ولی برادرت حق داره میگه بیا یک جا خونه اجاره کنم تا خونمون ساخته بشه. زن داداشت باید قبول کنه. 

فعلا هم جشن ضروری نیست. 

از طلاق هم حرف نزنید. 

هردوشون کارشون اشتباهه

برادر شما خیلی زود به فکر طلاق افتاد و زن داداش شمام باید داداشتونو درک کنه

زندگی متاهلی رو فقط مرد نمیسازه بلکه زن و مرد باید پا ب پای هم بسازن(اینو بخاطر این گفتم ک زن داداشتتون حاضر نمیشه بخشی از طلاهاشو بخاطر خونشون بده)

صَبر..💚🌱     🦋..کاربری دست دونفره عزیزان..🦋
فک کرده هر سازی بزنه شما میرقصید ی بار اسم طلاق بیاد خودشو جمع میکنهمگ زندگی فقط رو دوش مردهزن هم با ...

#‍زن_علیه_زن

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

حق با زن داداشت کاملا 

من عیبی ندیدم 

مگه به داداشت فشار آورده زودتر بسازه خونه رو 

بعد هم مگه خودش تنهایی باردار شده که این حرف می‌زنی 

به نظر من اتفاقا دختر عاقلی هست که تحمل داره میکنه الکی پول اجاره نده به مردم 

هرکی بود اصلا قبول نمیکرد مشترک زندگی کنه