2777
2789

تو اینستا هم نوشته بود اما ش بالاس 

تو همین سایت هم روزانه چقدر میزنن زیگیل تناسلی 

ادم از استخر رفتن و اینا میترسه 

و از شوهر کردن بنظرم تو ازمیشات ازدواج این موردم درج بشه خوبه 

چقدر خانما گناه دارن واقعا هر سختی رو متحمل بشن بعدش با این جور بیماری های مقاربتی هم دست و پنجه نرم کنن

نمیدونم این اقایون تو کوچه خیابون دنبال چین اخه یه مشت تشنه😐

باشه تو خوبی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیشگیری بهتر از درمانه من که استخر و دستشویی های عمومی اصلا نمیرم  شلوار خریدنی هم یه لگ تنگ از زیر شلوارم میپوشم تا موقع پرو لباس به بدنم نخوره حداقلش اینه اگه زیگیل گرفتم شوهرمو جر میدم نمیتونه بزنه زیرش بگه از فلان جا بهت سرایت کرده من بیگناهم .هر کسی هم شرایط و پولشو داره بره واکسنشو بزنه راحت

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

واکسن پیشگیری صد در صدی نمیده

از ابتلا به انواع خطرناکش که باعث سرطان دهانه رحم میشن جلوگبری میکنه گارداسیل ۹طرفیتی بزنین خوبه

پاپیلوگارد ایرانی ۴ظرفیته فکر کنم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

منم ازشوهرم گرفتم وقربانی این ویروس شدم لذتش برای کسی دیگه مریضیش برای منتوی روند درمان هستم زیرنظرد ...

عزیزززم انشالله زودتر بهبودی کامل برات حاصل بشه گلم 

از این مردا زیادن ،حداقل یه کاور هم نمیکشن روبی صاحابشون همینطوری زرتی یالله میکنن 😐😐

دیگه باهاش رابطه برقرار نکن سلامتیت مهم تره 

باشه تو خوبی...
پیشگیری بهتر از درمانه من که استخر و دستشویی های عمومی اصلا نمیرم شلوار خریدنی هم یه لگ تنگ از زیر ...

واکسنشم گرونه لامصب 9گانه اش 

تازه تو خارج 18گانه اش هم هس

باشه تو خوبی...
واکسن هم تا یه سنی باید زده بشه بعدش میگن بی فایده هست

نه عزیزم تو هر سنی هستی بزن 

بهترین حالتش تو سن ۱۳ الی ۲۶ سالگی هستش و قبل از شروع رابطه جن.سی ولی بازم تو هر سنی هستید بزنید حتی کسی که مبتلا شده هم باید واکسن برنه تا به انواع دیگه مبتلا نشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

عزیزززم انشالله زودتر بهبودی کامل برات حاصل بشه گلم از این مردا زیادن ،حداقل یه کاور هم نمیکشن روبی ...

رابطمون حفاظت شده هست دکترگفت مشکلی نداره رابطه چون بعدش پلاسما ولیزر انجام میدادم وخداروشکرفعلاعفونت وزخمم خوب شده وپاپ اسمیردادم منتظرجواب هستم که منفی بشه

من زگیل نداشتم توی پاپ مشخص شد اچ پی وی دارم

چون نوع پرخطردارم ک زگیل نداره

بعد میگیم واکسن بزنید میگن وااا ما شوهر داریم واکسن واسه کسایی مه هر شب با یه نفرن حالا نصفشون از هم ...

از بس مردا هرزه شدن و زن بدکاره همه جایی هم زیاد شده 

الان یکی از فوبیاهام شده این😐کلا استخرو گذاشتم کنار

باشه تو خوبی...
رابطمون حفاظت شده هست دکترگفت مشکلی نداره رابطه چون بعدش پلاسما ولیزر انجام میدادم وخداروشکرفعلاعفون ...

اها یعنی نوع پرخطرش دونه نمیزنه؟ فقط تو خون میمونه؟

باشه تو خوبی...