2777
2789

من دیزوز رفتم ی ضد افتاب پیکسل گرفتم الان میبینم خانومه اشتباهی ضد آفتاب رنگی داده

میترسم استفاده کنم منافذ پوستم باز بشه اخه میگن رنگی منافذو باز میکنه

بنظرتون با یکبار استفاده مشکلی پیش میاد؟ اخه حوصلم نمیشه برم عوضش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نگران نباش اتفاقا منم دیروز رفتم پیکسل رنگی شماره ۱ گرفتم عالیه خیلی رو پوستم میسازه خیلی دوسش دارم 

ضد افتاب اتفاقا خیلی خوبیه 

البته سلیقه ای هست من پوستم صافه و بدون عیب و خشک هست این فلوییدی هست ی برق کوچولو میندازه و سبکه و زود جذب دوسش دارم به پوستم خیلی میاد 

خوب نیست چون نمیشه به اندازه کافی زد باید دو انگشت کامل واسه صورت بزنی که اگر رنگی باشه این مقدار نمیشه زد میماسه

واسه تجدید و شارژش بعد دوساعت هم دردسره چون بازم میماسه 

درکل واسه ضد آفتاب رنگی باید زیر بی رنگ به اندازه کافی زده باشی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
خوب نیست چون نمیشه به اندازه کافی زد باید دو انگشت کامل واسه صورت بزنی که اگر رنگی باشه این مقدار نم ...

اره هیچوقت رنگی نمیگرفتم اشتباهی داده بهم ایندفعه🤦🏻‍♀️

ضدآفتاب بی رنگ در کل بهتره، تجربیاتتون رو بید از ضد افتاباتون

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.