2777
2789

پس چرا میگن برین باشگاه خوش اندام بشین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

کی گفته؟ اتفاقا خیلی خیلی موثره. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واکنش منی که علوم ورزشی میخونمجدی میفرمایین؟؟؟

تاپیک های قبلیم هست فقط گفتن یکم خوش فرم‌میشه اما حجم نمیگیره

حالا شما بگین پادرد دارم پایین تنم لاغره چیکار کنم حجم بگیره؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
چرا تغییر میکنه،ولی استعداد هم شرطه من رفتم باشگاه راه و باسنم پر شد،رانم زیاد داشت پر میشد که به مر ...

بعد چندوقت جواب گرفتین

خوشبحالتون بخدا انقدر لاغره پاهام خیلی اذیت میشم

یعنی تاثیر داره ؟ دقیقا چه ورزشی حجم میده ؟

تاثیر که... 

خنده دارن خانمایی که میگن فلان جام کم بشه فلان جا زیاد😂😂😂

اما پایین تنه، برخلاف بالاتنه با ورزش و تغذیه حجم میگیره

برای نتیجه ی مثبت، باید مستمر ورزش کنی

و 

این نتیجه کاملا بستگی به نوع تمرین، تایم تمرین و تغذیه و مهمتر از اون ژنتیک داره

من خودم تو سه ماه پایین تنه م ده سانت بزرگ شد

اما اینطور نیست که یه هفته بری، چون تغییر نکردی، ناراحت بشی=)))) شش ماه زمان لازمه برای دیدن و نتیجه بشی تغییرات. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اتفاقا مت باسن و ران هام با باشگاه فرم گرفت و برجسته شد مخصوصا ناحیه ران ها

باسنم به نسبت به ران خیلی بهتره