2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

بخدا اصلا راضی بودن به سنتی یا دوست بودن از قبل ربط نداره توی هر دو مورد خودتون یا خانواده ها شش ماه برو بیا داشته باشن سوال های اساسی بپرسن تو موقعیت های مختلف باشن میتونن انتخاب درست داشته باشن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بله خداروشکر ما خونواده هامون همگی سنتی ازدواج کردیم خداروشکر همه هم خوب بوده و زندگی خوبی داریم همین که تو تحقیقات خوب خودشو خونوادشو میگن بقیه مسائل هم تو یکی دو جلسه صحبت کردن با اطلاع خانواده های دوطرف مشخص میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ،زنداییم معرفیش کرد خواهر زادش بود دیگه حدودا دو ماه با هم صحبت کردیم خانواده ها در جری ...

خداروشکر لطفا برا منم دعا کنین ی مورد خوب برام پیش بیاد پاک باشه من آرزومه شوهرم نماز بخونه😍🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بخدا اصلا راضی بودن به سنتی یا دوست بودن از قبل ربط نداره توی هر دو مورد خودتون یا خانواده ها شش ماه ...

من ی نامزدی عاشقانه داشتم ولی بنظرم انتخابم اشتباه بود خیلی ضربه خوردم واقعا هنوزم دارم از جوونم میکشم 🥲🥲🥲دیگه میخام بزارم هرچی ب صلاحمه خدا برام پیش بیاره 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بله خداروشکر ما خونواده هامون همگی سنتی ازدواج کردیم خداروشکر همه هم خوب بوده و زندگی خوبی داریم همی ...

ممنونم عزیزم 😍🫂

عزیزم انشالله یکی شبیه ارزوهات خدا بزاره جلوی پات💖

انشالله مرسی عزیزم دلم 😍

واثعا خداروشکر عزیزم میشه بگید چجوری آشنا شدید چجوری شناختیدش

عزیزم همکاربابام ۳۰ساله باهمن،شانسی تو یه جلسه باهم بودن بابام داشت باهاش درد دل میکرد رسیدن ب بحث بچه ها و پدرشوهرم فهمیده من ی بار طلاق گرفتم گفته اشکال نداره ما میاییم خاستگاری چ بهتر از دختره همکاره ۳۰سالم...خلاصه اومدن و بعد ۳جلسه بله رو گرفتن و دوباره عروسی گرفتن برام خداردشکرهم خانوادش هم خودش راضیم.

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
عزیزم همکاربابام ۳۰ساله باهمن،شانسی تو یه جلسه باهم بودن بابام داشت باهاش درد دل میکرد رسیدن ب بحث ب ...

چقد قشنگ خوشبخت باشید عزیزدلم ❤️😍