2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

256 بازدید | 25 پست

دوستانی ک سنتی ازدواج کردین 

ایا از ازدواجتون راضی هسسستین؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلههههه

مبشه بگید نحوه آشناییتون رو ؟و برای شناخت بهتر چیکارا کردین

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

میشه نحوه آشنایی رو هم بگید بچها و چی چیزایی کمکتون کرد اون آدم و بهتر بشناسید 

بله بله خداروشکر ،چشم و دل پاک ،مهربون ،کاری،دلسوز و عااااشق

چحوری باهم آشنا شدید؟خدا براهمدیگه نگهتون داره عزیزم 

اره من هردوازدواجو تجربه کردم سنتی و عاشقانه.خداروشکر این ازدواج سنتیم عالیه😍شکرخدا

واثعا خداروشکر عزیزم میشه بگید چجوری آشنا شدید چجوری شناختیدش 

چحوری باهم آشنا شدید؟خدا براهمدیگه نگهتون داره عزیزم

ممنونم عزیزم ،زنداییم معرفیش کرد خواهر زادش بود دیگه حدودا دو ماه با هم صحبت کردیم خانواده ها در جریان بودن البته عمه بابام فوت کرد گزاشتیم تا بعد چهلمش وگرنه اون موقع ها مد نبود آشنا بشن،ولی توی همون دوماه خیلی صحبت میکردیم و کلا همه چیزش اوکی بود هم کارش مشخص بود هم خوش اخلاق بود و پاک اهل نماز بود و خییلی خییلی چشم پاک ،العان هفده ساله ازدواج کردیم همونطور پاک و زلاله 🥰