2777
2789

خواهرشوهرمیناهم پیشش کمکشن ازوناهم ناراحت هستم ولی بیشتربخاطراینکه بهش گفتم بیابریم سونونیومد گفت باشوهرت برو(منم باهمسرم دعوام شده بودخونه نمیومد وکسیونداشتمووقت سونوداشت دیرمیشد)وخیلی رک برگشت گفت من کاردارم درحالیکه نداشت خیلی دلم شکست اینهمه بچه بچه میکردن پدرشوهرم اینهمه زمان بارداری خواهرشوهرم بهش میرسیداما بااینکه اینهمه پولداره وماشین داره ودستش بازمیدونه شوهرم نمیتونه بامن بیاددکتر ولی یه تعارف خشک وخالی هم نکرد منم تنهامیرم میام توشهرغریب اولین بارداریمم هس ....به این دلایل دیگه منم اصلا حتی یه سرنزدم بببینم چکارمیکنن بنظرتون بایدمیرفتم کمک؟تویه ساختمونیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه حق داری؛ وقتی اون اصلا کمک حالت نیست توهم ولشون کن. اگه گلایه کرد بهش بگو که ازش ناراحتی و توقع داشتی باهات بیاد. ولی دعوا نکن آروم حرفتو بزن. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

نمی تونی توقع به اجبار داشته باشی که 

دوست نداشتن نیومدن 

ولی خب بهتر بود می یومدن ولی این مدلی ان دیگه 

نه شما حق لجبازی نداری میدونی چرا چون خودت ضربه می خوری چون اونا خانواده ان و شما تنهایی 

اونا بدی بهت نکردن سرشون گرم زندگیشونه 

دهالت کردن؟بدی کردن؟حرفی زدن؟بی احترامی کردن؟

نه نکردن 

پس الکی با خودت لج نندازشون 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

و مسئولین اسنپ را برای اینگونه مواقع قرار دادند. 🙂🥸

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا باید مادرشوهرت بیاد باهات سونو😐😐چقدر عحیب یعنی برای بقیه بچه دار شدین؟این بچه از حالا اینده ای ...

من برااون بچه نیاوردم ولی اون یه ذوقم نکرد بااینکه اینهمه بهونه میاوردن میگفتن تودرس میخونی که بچه نیاری وفلان

مگه کسی باید بیاد سونو همراهت.خب خودت برو.چرا اینقدر وابسته به بقیه هستید.واسه کمکم دلت میخواد برو د ...

بخدا من بودم مامانمومیبردم ولی اون گفت مادرشوهرتوببربذارذوق کنه منم بعدا میام ولی اصلاانتظارنداشتم اینطوری کنه زنیکه