2777
2789

خانواده همسرم از اول بامن دشمنی داشتن و بد بودن بعد رفتن نشستن همه جا گفتن که زن عموی شوهرم نمی‌ذاره من باهاشون خوب باشم آنقدر عقده ای هستن با اونم بدن حالا می‌خوابیم رودر رو کنیم به نظرتون چیکارشون کنم؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی دوری کن

آخه نمیشه که اون بنده خدا گناه داره رفته چقدر پشت سرش نفرین کردن  اونم یه دونه بچه داره انقد فشار به سرش وارد شد دیشب بردنش بیمارستان خدارو خوش نمیاد 

آخه نمیشه که اون بنده خدا گناه داره رفته چقدر پشت سرش نفرین کردن اونم یه دونه بچه داره انقد فشار به ...

عزیزم وقتی از هیچی حرف در میارن با صحبت های شما وضع بدتر میشه ! بعضیا بد ذاتن

🍷🌊You'll be the saddest part of me

رودررو نکن و دنبال حرفو نگیر تو دراز مدت آدما همو میشناسن

آخه دلم براش میسوزه اون زن بدبخت کجای کنه آخه من خودم یه زنم هیچوقت نمی‌روم به یه عروس بگم اینارو بخواه اونارو نخواه بعدم مگه من خودم عقل ندارم که ببینم دلم براش سوخت بخاطر من اون زن بیچاره ....خدا ازشون نگذره

حیف وقت وعمر وجوونیت نیس

اصلا ریز ببینشون 

اینقدر اولویت وهدف برا خودت بزار که اینا هیچ باشن برات بچسب به زندگی وهمسرت وخودت برای رشد مالی وفرهنگی خودت وقت بزار انرژی بزار هزینه کن بیشتر گوش بده وسکوت کن جوانانه مطالعه کن دنیا خیلی بزرگه اتفاقای مهم در حال رخ دادن بزار خاله زنکی برا اونا باشه تو رشد کن رهاشون کن  به معنای واقعی تو اینقدر بزرگی وکار داری برای رشد که اصلا اینا هیچ جایی ندارن بعد هم رفت وآمد کمتر کن آسیب کمتر باشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

هیچ وقته هیچ وقت حرفاتو پیش اونا نگو، در مورد کاراشونم نظر اصلا نده. بگو نمیدونم خودتون هرکاری میکنید بکنید، از خودت، خانوادت، فک و فامیلت، دوستات ، هیچیییی بهشون نگو درد و دل نکن. انقدر نگو تا حسرت اینو بخورن که از زبونت بخوان چیزی بکشن بیرون.