واقعا حقیقت داره ؟؟اخه هنوز این موضوع هصم نکردم بعد پاکی حتی من اقدامم بکنم ولی تخمکی ازاد نباشه چ فایده تقریبا از ۱۲ پری سونو میدم مثلا میگ ۱۴ ازاد میشه یا شده منم کلا از اون روز ی روز درمیون اقدام میکنم چند ماهه ولی باردار نشدم
خیلی ناراحتم اخه هیچ مشکلی هم نداریم دوتامون.جالب اینجاست خود روزای تخمک گذاری هم داریم
یعنی میخوای تو پریودی اقدام کنی تا حامله بشی؟عزیزم به نظرت اون موقع اصلا شرایط رحم شما برای بارداری مناسب هست؟ حدودا یک هفته بعد از پاک شدن از پریودی تخمک گذاری اتفاق می افته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فقط استرس نداشته باش؛ معمولا میگن برای بارداری از وقتی پاک شدی اقدام کن ولی اینکار نکن؛ سعی کن چند روز یکبار اقدام کن چون هرشب اسپرم اون قدرت رو نداره و هردو خسته میشید. قبل از تخمک گذاری باشه بهتره.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
فقط استرس نداشته باش؛ معمولا میگن برای بارداری از وقتی پاک شدی اقدام کن ولی اینکار نکن؛ سعی کن چند ر ...
خب منم همین کار میکنم چون جنسیتم هم برام مهمه
مثلا تا خود ۱۳ چک میکنم میبینم تخمک گذاریم نیست بعد ۱۴ ۱۶ ۱۸ ۲۰ اقدام میکنم جالباینجاست مطمعنمم تخمکم همون روز ازاد شده ولی نمیگیره .تغدیمم خوبه دکترم میگ عالیه ازمایش هات
یعنی میخوای تو پریودی اقدام کنی تا حامله بشی؟عزیزم به نظرت اون موقع اصلا شرایط رحم شما برای بارداری ...
ن بابا پریودی چیه ....دیدی میگن بعد پاکی ی روز درمیون داشته باش من بعد پری فقط روزای ۱۴ ۱۶ ۱۸ و ۲۰ اقدام میکنم یعنی ماهی س تا ۴ بار حوالی تخمک گذاری بعدش دیگ جلو گیری