2777
2789
عنوان

ایمونوتراپی برای آلرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست

[QUOTE=355714520]به نظرتون ببرمش ؟ کلینیک آسم و آلرژی رفتید شما ؟ [/QUOT

خودم اگه قصدبارداری نداشتم میرفتم چون اکثرا خوب شده بودن

منتهی الکی نرفتم وباردارم نشدم وگرنه تاالان تموم بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=355714520]به نظرتون ببرمش ؟ کلینیک آسم و آلرژی رفتید شما ؟ [/QUOTخودم اگه قصدبارداری نداشتم م ...

دختر منم دستش خشکی شدید میزنه ترک میخوره خون میاد تا آرنج دستش خشک و قرمز شده بود ویتامین ad زدم چند شب خیلی بهتر شده ، خیلی ممنون از راهنماییتون ، منم پیگیری میکنم زنگ میزنم میپرسم ببینم مشهد کجا داره ،  دوباره برو بعد باردار شو چون وقتی بچه دار بشی دیگه خیلی سخت تره همش درگیر میشی ،انشالله بهتر بشی 

دختر منم دستش خشکی شدید میزنه ترک میخوره خون میاد تا آرنج دستش خشک و قرمز شده بود ویتامین ad زدم چند ...

ممنون عزیزم

۵ساله عروسی کردم شوهرم بچه میخوادهرسری مسکلاتی بوجودمیومد ک نمیشد

انشالله مچکرم دخترشمام خوب بشه انشالله

ممنون عزیزم۵ساله عروسی کردم شوهرم بچه میخوادهرسری مسکلاتی بوجودمیومد ک نمیشدانشالله مچکرم دخترشمام خ ...

منم دلم میخواد یکی دیگه بیارم ولی با شرایطی که داره دخترم در حد توانم نیست چون خیلی غصه شو میخورم ،  انشالله شما هم خوب بشی و خدا یک گل دختر یا یه گل پسر سالم و صالح بهتون هدیه بده ، مشکلات همیشه هست و هیچوقت تموم نمیشه 🌹

منم دلم میخواد یکی دیگه بیارم ولی با شرایطی که داره دخترم در حد توانم نیست چون خیلی غصه شو میخورم ، ...

ممنونم عزیزم..

ولی ب تازگی بین دوراهی گیرکردم

یکی دوروزی میشه متوجه خیانت همسرم شدم قصد اقدام داشتم.. 

منم دلم میخواد یکی دیگه بیارم ولی با شرایطی که داره دخترم در حد توانم نیست چون خیلی غصه شو میخورم ، ...

اگه خودت مشکلی نداری بیار عزیزم خداکمکت میکنه

اینجوری تمام حساسیتت رو دخترته 

ممنونم عزیزم..ولی ب تازگی بین دوراهی گیرکردمیکی دوروزی میشه متوجه خیانت همسرم شدم قصد اقدام داشتم..

اگه اینجوریه که فعلا نیار  با مشاوره خوب صحبت کن ۱۴۸۰ هم میتونی زنگ بزنی یا مرکز بهداشت داره حضوری بری 

انشالله حل. بشه مشکلت

سلام عزیزم پسر منم مشکل آلرژی و آسم داره.البته تازه یک ماه هست که متوجه شدیم آسم داره.

منم مشهد هستم

به چیا آلرژی داره؟شما براش پرهیزای غذایی رو رعایت میکنید؟؟

بخاطر مشکلش مدرسه نمیره امسال؟

البته دکتر طب سنتی هم بردمش انشالا میخام حجامت آلرژی هم ببرم میگن که خیلی جواب میده

پیش دکتر نجفیان دکتر طب سنتی میبرمش

شما هم یه دکتر طب سنتی ببر انشالا که کامل خوب بشن🥰

آب هویج مداوم  هم شنیدم که خیلی تاثیر داره براشون منم دارم هر روز میدم بهش شما هم‌ امتحان کن

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘