2777
2789
عنوان

توخوابگاه اذیتم چه کنم 😔

1920 بازدید | 80 پست

هم اتاقیام پولدارن بعد خیلی غذاهای لاکچری درست میکنن هرروز ظهر و شب ولی من غذاهای ساده میپزم  خودمم مشکلی ندارم بااین قضیه قبلا از سلف میخوردم ولی الان دیگه نمیخورم چون اونا گفتن چطور یه نفر این غذاهارو بخوره 

امروز من سیب زمینی درست کردم خیلی خجالت کشیدم

حقوقم ۴تومنه ولی نمیتونم خرجش کنم مثلا یه تومنشو میذارم کنار میگم اگه همش خرج شکم بشه خوب نیست و چند سال دیگه پشیمون میشم میخوام ماشین بخرم چون معلم میشم میگم حداقل اون موقع پول کرایه ندم یا پدرم باهاش کار کنه 

از طرفی خونوادم فقیرن خیلی دلم گرفته ازشون دیگه مادرم زنگ میزنه جوابشو نمیدم 

کلا دیگه تواتاق سیب یا گوجه رو خورد نمیکنم خیلی خجالت میکشم میرم آشپزخونه 

خوراکی اونا زیاد میخرن من گفتم دوست ندارم مضره 

خیلی احساس ذلت میکنم 

برات متاسفم که جواب مادرتو بخاطر این چیزا نمیدی ....

فقط همین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم احساس بدیه ولی خجالت نکش اینکه دستت تو جیب خودته شرف داره به هر روز کباب خوردن از جیب ددی.هرچی درست میکنی بدون خجالت بخور.تو اونجایی که به جاهای بالا برسی اهدافت یادت نره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

اگر اونام دخترای باهوش و باشعوری باشن اتفاقا وضعیتت رو درک میکنن و خیلی سوال جواب نمیکنن

منم ۳ سال خوابگاه بودم. یکی از هم اتاقی هام وضع خانوادش بد بود ما تصمیم گرفتیم شام رو اشتراکی کنیم. همه هرشب یه غذا میخوردیم دور هم

گاهی ماکارونی گاهی مرغ گاهی هم یه تن ماهی ساده با نون