2777
2789
عنوان

مدرسه آتیه سازان میرداماد

1648 بازدید | 11 پست
کسی از مدرسه آتیه سازان اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنید.
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اطلاعات رو پیدا کردم نظرتون چیه لطفا کسایی که توی منطق ه سه اآشنایی دارن راهنمایی کنند http://www.madresehclub.com/Topics/TP2735/
*دارای سایت کامپیوتری با اینترنت پرسرعت *با قبولی هر ساله بالای %80 در آزمون سمپاد (تیزهوشان) و نمونه دولتی در ششم و سوم راهنمایی *اگر فکر می کنید فرزندتان با هوش است او را نزد ما آورید تا بدون هیچگونه فشار و استرس *استعدادهایش را هدفمند و شکوفا نماییم . *با اهداف تکیه بر آموزش ریاضی به صورت مفهومی و عمیق و فراتر از کتاب *آموزش زبان انگلیسی درسطح عالی *آموزش کامپیوتر به عنوان یک نیاز مهم جامعه,...
برخلاف مژگان جون یکی از مامی ها من از آتیه سازان خیلی تعریف شنیدم البته در حد خردو مهدوی نه! چون من برخلاف دوستام که بنظرشون مدارسی مثل خردو مهدوی خیلی هیجان انگیزه و مهمه که دخترشون رو اونجا ثبت نام کنن این مسائل من رو ترغیب نمیکنه . من با توجه به روحیه دخترم هم که باهوشه دنبال یه مدرسه ای هستم که دخترم شاد باشه استعدادش رو نشون بده و به علایقش توجه بشه بالو پر بدن بهش . و هوشش رو هدایت کنن. چون درسش خوبه و معلم خوب و با تجربه باید این بچه ها رو تشویق به گرفتن رتبه بالاتر یا پیشرفت درسی کنن که خوب تا حدود زیادی این مسئله رو توی آتیه سازان دیدم البته تحقیقاتم خیلی کامل نشده اما چون برام مهمه که از چند مادر تایید بعضی مسائل را بگیرم بنابراین هم روی مدرسه آتیه سازان میرداماد تحقیقم ادامه داره و رو ی نرجس البته خیلی روی نرجس غیرانتفاعی مطمئن نیستم چون به خوبی نرجس نمونه منطقه 6 اصلا نیستن اما در کل توی لیستم هست.
مامان نیوشا جون نتیجه ی تخقیقاتتون چی شد؟من هم مشکل مشابه دارم ولی با این تفاوت که از چند نفر راجع به آتیه سازان شکایت شنیدم مخصوصا راجع به اینکه اصلا وعده های اولیه شون با عملکرد بعدیشون مطابقت ندارد.از چندین نفر هم راجع به کادر اموزشی و نحوه کار نرجس با دانش آموزان تعریفاتی شنیدم که البته اگر به این ترافیک وحشتناک جردن و ساختمان قدیمی و کوچک نرجس را اضافه کنیم آش شله قلم کاری از آب در می آید که من نمی دانم چه کار کنم.خواستم ببینم شما چه کردید

اين مدرسه افتضاحِ 

به هيچ عنوان به وعده هايي كه ميدن عمل نميكنن فقط دنبال پولن 

افتضاححححح به هيچ عنوان فرزندتون رو نبريد اين مدرسه اصلا براش وقت نميذارن و بي ادب ميشه 

نمره هاي الكي هم ميدن به بچه ....