2777
2789
چی بگم . اعصابت خورد نکن بهش فکر نکن هی . کرم مرطوب کننده مدام بمالی خیلی کم تر میشن

گردن توام تیره هست مث من نمیشه بریم تتو بزنیم؟؟ ن همشو مثلا انتهای گردن ک دورنگیش با بدن مشخص میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماکولار از چی میشه؟؟ آخه تو ارث ما نبوده

بیشتر ارثیه 

اما دلیل بعد مدام کیسه کشیدن 

لباس تیره تن کردن 

استرس های ناگهانی و یهویی 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
گردن توام تیره هست مث من نمیشه بریم تتو بزنیم؟؟ ن همشو مثلا انتهای گردن ک دورنگیش با بدن مشخص میشه

اتفاقا خیلیا راه کار تتو دادن 

گردنم یکم تیره هست روشن کننده بدن پیگمنتا اردن میزنم خوبه بد نیس 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
تا کی کرم پودر بمالیم شاید بگه بریم حمام دونفری😐 نمیدونم چرا باید تو دنیا همش بدبختی داشته باشم

چی بگم والا من خودمم نمیدونم . 

ولی نور حمام زرد رنگه لک میپوشونه 

تا کی کرم پودر بمالیم شاید بگه بریم حمام دونفری😐 نمیدونم چرا باید تو دنیا همش بدبختی داشته باشم

نمی‌دونم چی بگم ولی من تو زندگیم یاد گرفتم همیشه ی راهی پیدا میشه فقط رهاش کن

اتفاقا خیلیا راه کار تتو دادن گردنم یکم تیره هست روشن کننده بدن پیگمنتا اردن میزنم خوبه بد نیس

اتفاقا منم میخواستم پیگمنتا بگیرم. تاثیر داشت؟؟ ی ماه قزص پیگمنتا هم خوردم ولی ادامه ندادم 

چی بگم والا من خودمم نمیدونم . ولی نور حمام زرد رنگه لک میپوشونه

نمی‌ترسی شوهرت در آینده از بدنت ناراضی باشه و...؟؟ من خیلی این چیزا تو فکرمه. چقد کسایی ک پوست صاف و یکدست دارن حسرتشو میخورم 

نمی‌دونم چی بگم ولی من تو زندگیم یاد گرفتم همیشه ی راهی پیدا میشه فقط رهاش کن

یکی از دوستام پیسی داشت پاهاش و بکینی پره لک. حداقل میشه گفت اینجور نیستیم ی دلداری بدیم ب خودمون

میگن لایه بردار نباید بزنیم ب ماکولار

لایه برادر نیست که 

اتفاقا منم میخواستم پیگمنتا بگیرم. تاثیر داشت؟؟ ی ماه قزص پیگمنتا هم خوردم ولی ادامه ندادم

ننن قرص نه 

کرم پیگمنتا اردن 

سرچ‌ کن

نمی‌ترسی شوهرت در آینده از بدنت ناراضی باشه و...؟؟ من خیلی این چیزا تو فکرمه. چقد کسایی ک پوست صاف و ...

چرا میترسم . ولی هر کاری از دستم بر میاد دارم انجام میدم 

قتل ک نکردم 

منم آدمم بدمم آسیب میبینه دزد ک نبودم 

مشکل پیش اومده برام 

چطور کسی که تصادف می‌کنه جایی از بدنش زخمی میشه کلی دل میسپزونیم براش و دلداری می‌دیدم 

ولی این زخم ها و لکه ها ک روحین زشتن؟ 

من دوسشون دارم یاد آور روزای سخت منن

یکی از دوستام پیسی داشت پاهاش و بکینی پره لک. حداقل میشه گفت اینجور نیستیم ی دلداری بدیم ب خودمون

ما ناشکریم 

چش داریم گوش داریم ریه سالم معده سالم 

ولی کوریم نمی‌بینیم نعمت خدا رو 

خدایا شکرت