2777
2789
برم دکتر شاید کمرنگ تر شد. مال تو در چه حده کجاها هست

دکتر خوب پیدا کنی جواب میگیری . 

ولی نمی‌دونم چرا حرفم باور نمیکنی ک مال تو کمه 🥲

هووت ک نیستم دختر 

ی آدم معمولی ام 

غریبه 

میگم اصلا معلوم نیست 

انگار لک آفتابه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم دکترهاشون رو نگفتن؟؟ من اصفهانم

معروف ترینش دکتر خرمیان اصفهان فک کنم 

دکتر نور بالا یزد 

شیرازم یکی بود یادم نیس شهرزاد نمی‌دونم کی

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من کمرم ی مقدار بیشتر از شما دستم هم ی مقدار بیشتر پشت ساق پا زیاااد باسن هم کلا سیاه در کل زیاد نگر ...

تازه باسن من ب جز تیرگی ترک پوستی هم داره زیاد. ی خواستگار هم دارم پولدار و خوب نمیدونم چیکار کنم ب هرحال عقد کردیم لباس باز ک باید بپوشیم 😩😩 من خودم سبزه هستم بعد اینجاها اینجوره باعث سده تیره و کثیف ب نظر بیاد 

دکتر خوب پیدا کنی جواب میگیری . ولی نمی‌دونم چرا حرفم باور نمیکنی ک مال تو کمه 🥲هووت ک نیستم دختر ی ...

درسته عزیزم قبولت دارم ولی میدونی چیه خواستگارم اینا خیلی پولدار و پسره خوشکل. حتما انتظار داره پوست صاف و خوبی داشته باشم 

من همیشه میگفتم چرا باسنم تیره هست چرا اینجوره نمیدونستم ک چیه

اتفاقا من امروز یاد دوران راهنماییم افتادم 🥲😂

من تپل بودم باسنم خیلی بزرگ بود 

دراز نشست میرفتم بعد شلوارم از زیر سر خورد نصف باسنم کپثغ دراز نشست معلوم بود 

هیچ کدوم از دوستام هم بهم نگفتن آهای فلانی اونحات معلومه 

امتحان دزاز نشست هم بود لعنتی باید تو ی دقع چهل تا میرفتم اصلا متوجه نبودم خودم

وقتی تمام شد یکی از بچه ها آروم گفت چقدر سیاه بود ... 

آنقدر ناراخت شدم 

هنوزم بهش فکر میکنم برام شده تروما 

تازه باسن من ب جز تیرگی ترک پوستی هم داره زیاد. ی خواستگار هم دارم پولدار و خوب نمیدونم چیکار کنم ب ...

تو سبزه نیستی گندمی روشنی . 

کرم پودر بمال روش میپوشونه 

در ضمن اصلا نمی‌فهمه مال تو کمه 

درسته عزیزم قبولت دارم ولی میدونی چیه خواستگارم اینا خیلی پولدار و پسره خوشکل. حتما انتظار داره پوست ...

ن بابا . 

فکر الکی چیه می‌کنی 

اصلا بر فرض هم بخاد 

کرم پودر بمال روش 

حرامیان اصفهان درمان کرده جواب گرفتن؟؟

بیشترین درمان از خرمیان بوده 

اتفاقا من امروز یاد دوران راهنماییم افتادم 🥲😂من تپل بودم باسنم خیلی بزرگ بود دراز نشست میرفتم بعد ...

مامانم همیشه بهم میگفت چرا باسنت اینجوره منم فک میکردم ی زمانی شرت پروتز دار میپوشیدم از اونه رنگ داده تیزه شده 😐

مامانم همیشه بهم میگفت چرا باسنت اینجوره منم فک میکردم ی زمانی شرت پروتز دار میپوشیدم از اونه رنگ دا ...

چی بگم . اعصابت خورد نکن بهش فکر نکن هی . 

کرم مرطوب کننده مدام بمالی خیلی کم تر میشن