10953rhoo مدیر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 2869 عنوان بیماری ماکولار | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 140 پست کسی هست از محلول دی متیل برای این بیماری استفاده کرده باشه؟ضرر نداره؟خوب میشه؟قیمتش چنده برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔 1403/07/13 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 راستش فکر نمیکنم . چون خودمم همینم ولی نگران نباش واقعا کمه برا تو اصلا بهش فکر نکن فقط کیسه نکش لیف ... خیلی ساله اینجوره اصلا تغییر نکرده. ماکولار ممکنه چندین سال همینجور بمونه تغییر نکنه؟ خارش ندارم زبر و خشک هم نیست
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 گردنم دورنگع با بدنم خیلی اذیتم میکنه. یعنی درمان نداره؟؟؟ اگه درمان نکنم ممکنه شدید شه؟؟ اگر آدم استرسی هسی و خیلی غصه میخوری اره ممکنه بد تر سه اما من خالم داره کمرش خیلی بد تر از شما یادمه حدودا ده سال پیش فهمیدم تا الان ک دیگه هیچ جای درگیر نشده کمرش هم کم رنگ تر شده مادرم فقط یکم دستش همین اصلنم زیاد نشده استرسی باشه زیاد میشه وگرنه ن اصلا اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 راستش فکر نمیکنم . چون خودمم همینم ولی نگران نباش واقعا کمه برا تو اصلا بهش فکر نکن فقط کیسه نکش لیف ... گوگل میگه راه درمان نداره
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 خیلی ساله اینجوره اصلا تغییر نکرده. ماکولار ممکنه چندین سال همینجور بمونه تغییر نکنه؟ خارش ندارم زبر ... اره عزیزم . ماکولار چندین نمونه داره برا شما خیلی خفیف و با شدت کمه ینی بهش ژیلت نکشی کیسه نکشی فقط مرطوب کنی خودش میره مثلا با کرم اوره اوسرین ثمین میتونی هم بهش ترکیبی های دکتر خرمیان بزنی ک اگر خواستی بعدا میفرستم برات نسخه اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 اگر آدم استرسی هسی و خیلی غصه میخوری اره ممکنه بد تر سه اما من خالم داره کمرش خیلی بد تر از شما یادم ... امروز توجه کردم دیدم پشت رونام خیلی کمرنگ انگار با جلوی رونم رنگش فرق داره یعنی پشت رونم تیره هست. ی سال دیگه میخوام ازدواج کنم آخه اینجور😩
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 گوگل میگه راه درمان نداره گوگل چرت میگه مرطوب کردن ب علاوه دی متیل سولفات درمانشه . بعضی دکتر ها هم ترکیبی میدن اما حرف منو گوش کن من تجربه دارم بهت میگم ک مال تو کمه زیاد نمیشه فقط چرب کن همین اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 اره عزیزم . ماکولار چندین نمونه داره برا شما خیلی خفیف و با شدت کمه ینی بهش ژیلت نکشی کیسه نکشی فقط ... ی متخصص تو اصفهان مقاله نوشته بود میگفت کامل نمیره فقط شاید کمرنگ تر شه
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 امروز توجه کردم دیدم پشت رونام خیلی کمرنگ انگار با جلوی رونم رنگش فرق داره یعنی پشت رونم تیره هست. ی ... هممون همینیم منم خاستکار دارم شاید ازدواج کنم ولی خب کرم پودر خوب خریدم لازم باشه میمالم بهش میپوشونه در ضمن نمیدونم چی بگم ک باورت بشه اما مال تو هیچی نمالی هم کسی نمیفهمه اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 گوگل چرت میگه مرطوب کردن ب علاوه دی متیل سولفات درمانشه . بعضی دکتر ها هم ترکیبی میدن اما حرف منو گو ... پوست شما کجاها اینجوره؟؟ رو باسنم هم هست راستی
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 هممون همینیم منم خاستکار دارم شاید ازدواج کنم ولی خب کرم پودر خوب خریدم لازم باشه میمالم بهش میپوشون ... خواستگارت مشکل نداشت با ماکولار؟؟ هعی😪
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 ی متخصص تو اصفهان مقاله نوشته بود میگفت کامل نمیره فقط شاید کمرنگ تر شه ن عزیز . من خودم تو گروه ماکولار بود چندین نفر کامل خوب شدن اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 خواستگارت مشکل نداشت با ماکولار؟؟ هعی😪 چبدونم بهش نگفتم . اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 هممون همینیم منم خاستکار دارم شاید ازدواج کنم ولی خب کرم پودر خوب خریدم لازم باشه میمالم بهش میپوشون ... برم دکتر شاید کمرنگ تر شد. مال تو در چه حده کجاها هست
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5540 پوست شما کجاها اینجوره؟؟ رو باسنم هم هست راستی من کمرم ی مقدار بیشتر از شما دستم هم ی مقدار بیشتر پشت ساق پا زیاااد باسن هم کلا سیاه در کل زیاد نگران دست و اینا نیستم نگران باسنم هستم چون اندام جنسیه اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 7095 ن عزیز . من خودم تو گروه ماکولار بود چندین نفر کامل خوب شدن اسم دکترهاشون رو نگفتن؟؟ من اصفهانم