2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین ناراحت نمیشدین

90 بازدید | 8 پست

من تولدم بود گفتم به خانواده ام فشار میاد تولد نگرفتم یکهو دیدم زن داداشم  سوپرایزم  کرد کیک و کادو برام گرفت بعد خانواده ام حتی یک شاخه گل هم بهم ندادن  ولی یکهو تولد زن داداشم شد بهش سه میلیون کادو دادن و تازه به بچه اون‌یکی داداشم که یکماه از تولدش گذشته بود دومیلیون کادو دادن من نمیگم نه نباید به اونا میدادن ولی پس من آخه بچشون نیستم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میشدم و حتما بروشون میاوردم

من انقد بغضم گرفت حتی به فکرم نبودن که فرداش آئین نامه دارم هی میگفتم من نمیتونم بیام میگفتن نه تو باید بیای نه نمیشه نیای آخرم امتحانو رد شدم

توام واسه خانوادت چیزی نخر و نبر

به خدا بعد انتظار دارن من همه کارای خونه رو بکنم ولی هم زندونیم  کردن هم تبعیض میزارن  هم کم میزارن من شدم  افسرده 

حق داری والا

پس چرا اینا نمیفهمن من حق دارم ناراحت شم من حق دارم ولی ماشالله از رو نمیرن روز بعد تولدم گفتم یعنی  بهم کادو نمیدین یکهو گفت مامانم نه باید فکر دخل و خرج باشیم نمیشه دیگه  خرج کرد ولی یک شبه پنج میلیون تومن دادن 

پس چرا اینا نمیفهمن من حق دارم ناراحت شم من حق دارم ولی ماشالله از رو نمیرن روز بعد تولدم گفتم یعنی ...

بازم دم زن داداشت گرم که به فکرت بود

بگودخل وخرج براعروسا حساب نمیشه براتوکه بچشونی حسابه.متاسفانه بعضی پدرمادراهمینن دیگرانوبه بچه های خودشون ترجیح میدن

پدرومادرمنم همیشه همین بودن براهمین خوب درکت میکنم

بازم دم زن داداشت گرم که به فکرت بودبگودخل وخرج براعروسا حساب نمیشه براتوکه بچشونی حسابه.متاسفانه بع ...

اره دمش گرم ولی نه خانواده  من نه داداشم که شوهر ایشون باشن من هرچی میکشم از دست خانواده خودمه نه غریبه