2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم ازت علایمتو بپرسم بعد میگم علایم که جواب نمیده من خیلی وقتا علایمشو دارم 🤣🤣🤣

حالات قبل از پریودی رو دارم . ولی کمی شدیدتر .خصوصا زیر دلم یه حالتیه .

عزیزم بهت تبریک میگم ، چن وقته منتطری

حدود ۳ماهه تو اقدام هستیم . ولی ۵سال و نیمه ازدواج کردیم.  صبر کردیم شرایط مالی برای اومدن بچه اوکی بشه . چون تنبلی تخمدان دارم باورم نمیشه طبیعی باردار بشم . بخاطر همین رو این بی بی چک نمیتونم اعتماد کنم .

از موعدت گذشته ؟

آره . اواخر مرداد پریود شدم . کل شهریور و این چند روز مهر رو پریود نداشتم . ولی من همیشه نامنظم بودم . ولی علایم پریودی دارم ده روزه ، کمی شدیدتر از همیشه .خصوصا صبح ها که از خواب بیدار میشم سینه هام انگار سنگین و دردناک تر میشن . 

آره . اواخر مرداد پریود شدم . کل شهریور و این چند روز مهر رو پریود نداشتم . ولی من همیشه نامنظم بودم ...

منم همینم ولی سینه درد کل روزه نه فقط صبح 

چند روزه هر از گاهی حس پریود دارم شبا و صبح ها هم تکرر ادرار

ولی خب واقعا به علایم نمیشه بسنده کرد خیلی شبیه علایم قبل از پریودیه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.