2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک اعصابم خورده😥😬

89 بازدید | 14 پست

من چند روز پیش اتفاقی تو گوشی مادرشوهرم دیدم به خواهرش گفته فلانی(اسمم) وظیفه اش بایدم بیاد کمک من تو اثاث کشی غلط کرده بجای اون یکی عروسمم این باید کارکنه مادر مرده

به همسرمم گفتم اونم خیلی ناراحت شد گفت از رو حماقتش و نفهمیش اینارو گفته ولی اگر میخوای بگی بگو من پشتتم حتی خودش میخواست بگه من نذاشتم چون اگه اون بگه مطمئنم بحثشون بالا میگیره جون اون زیادی عصبیه میترسم بجای اینکه حق با من باشه اوضاع بدتر بهم بریزه

اعصابم خورده دارم دیوونه میشم دلم میخواد بهش بگم که اینو دیدم آخه ما باهم خیلی خوبیم من همیشه در حد توانم بهش کمک کردم حتی بعضی وقتا زیادیم کمکش کردم حس میکنم همه ی اینا شده وظیفه ام اصلا انتظارشو نداشتم بخواد پشت سرم اینجوری بگه 

چیکارکنم چجوری بهش بگم فهمیدم؟😔

همه اش فکرمیکنم حرفای جاریم داره درست درمیاد اون هیچ موقع حتی یه استکانم از زمین برنمیداره میگه به من چه من اومدم مهمونی اگر کار کنم اینا لطف نمیبنن میگن وظیفه اش ولی من اینجوری نیستم دلم براش میسوزه میگم گناه داره دست و پاش در میکنه اگر کمکش کنم چیزی ازم کم نمیشه ولی اینو که دیدم خیلی بهم ریختم😮‍💨

بهش نگو ولی فاصله بگیر

فاصله که گرفتم حتی چند روز پیش زنگ زد گفت کم پیدایی نمیای و اینا شام دعوتمون کرد همه چی عادی گذشت مثل همیشه بود حتی کلی ازم تشکر کرد که اومدی کمک و اینا 

ولی همه اش حس میکنم اینا همه تظاهره میگم شاید قبلا هم یه چیزایی گفته و من خبرندارم این فکرا دست از سرم برنمیداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش نگو ولی دیگه کاری براش نکن مادرشوهرت عین مادرشوهر من سیاستش بالاست گول این زبون چرب نرم رو نخور ...

دقیقا دارم از همین میسوزم که من مثل مادر خودم میدیدمش حتی به شوهرمم گفتم من یسری کارایی که براش کردم واسه مادر خودم انجام ندادم اصلا باورم نمیشه اینجوری گفته اگر خودم نمیدیم غیر ممکن بود باورکنم

دقیقا دارم از همین میسوزم که من مثل مادر خودم میدیدمش حتی به شوهرمم گفتم من یسری کارایی که براش کردم ...

منم عین شما کارای واسش کردم که دختراش عارشون میومد انجام بدن تاپیکش هست آخرش رفت گفت ناهار صبحونه به من نداده گشنه موندم خونش من با خودم عهد بستم دیگه واسش کاری نکنم چون لیاقت نداره شمام نکن  

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم عین شما کارای واسش کردم که دختراش عارشون میومد انجام بدن تاپیکش هست آخرش رفت گفت ناهار صبحونه به ...

هوووف چی بگم بخدا شانس ماست 

من جاریم سالی دو سه بارکلا میاد خونه اش اونم در حد یه ناهار و یکی دوساعته برمیگرده پشت سرش پیش ما ازش میناله ولی وقتی میبینتش جرات نداره از گل کمتر بهش بگه دست و پاشو یجوری گم میکنه واسه اومدنش من میگم انگار نه انگار این همون آدم چندساعت پیشه

البته که الان ما قطع رابطه اییم حدود 5 ساله ندیدمش ولی بازم که میشنوم دلم به حال خودم میسوزه

واقعا امیدوارم اگر چیزی بجز اینی که هستم پشتم بگه خدا ازش نگذره

هوووف چی بگم بخدا شانس ماست من جاریم سالی دو سه بارکلا میاد خونه اش اونم در حد یه ناهار و یکی دوساعت ...

شانس نیست خواهر دلمون مهربونه ببخشید اینجور میگم سواری میگیرن ازمون مقصر خودمونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شانس نیست خواهر دلمون مهربونه ببخشید اینجور میگم سواری میگیرن ازمون مقصر خودمونیم

آره بخدا همه اینا تقصیر خودمونه به قول بابام ما همه رو مثل خودمون میبینیم احتمال نمیدیم ممکنه طرف سو استفاده کنه 

همیشه به من میگن ما دختر نداریم ولی تو مث دخترمونی از بچگی تو بغل خودمون بزرگ شدی و این حرفا منم که احمق تا الان همه رو باور کرده بودم

آره بخدا همه اینا تقصیر خودمونه به قول بابام ما همه رو مثل خودمون میبینیم احتمال نمیدیم ممکنه طرف سو ...

اره دیگه بایدم این حرفارو بزنن نزنن که کارشون پیش نمیره خواهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دیگه بایدم این حرفارو بزنن نزنن که کارشون پیش نمیره خواهر

همون بخدا ولی منم دارم براشون 

بیچاره شوهرمن همیشه سر من غر میزد چرا انقدر وقتی میان خودتو میکشی براشون هرچی هست و نیست میاری 

چرا همیشه هرجا گیر میکنن سریع میری 

من فکرمیکردم مثلا داره اینجوری میگه که بگه بفکر منه الان میگم چقدر من ساده بودم این خودش خانواده اشو بهتر از من میشناخت

همون بخدا ولی منم دارم براشون بیچاره شوهرمن همیشه سر من غر میزد چرا انقدر وقتی میان خودتو میکشی براش ...

من توعم یا تو منی دقیقا کارای منو انجام دادی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من توعم یا تو منی دقیقا کارای منو انجام دادی

دوتامون مث همیم🤣🤣

ازاونجایی که زیادی ساده اییم واسه همه صد خودمونو میذاریم ولی اونا ده شونم از ما دریغ میکنن چه برسه به صد

2810