این ایه ازقران که میگه خداوندبه هرکس که از دنیا میخواد تمام وکمال میده اما دراخرت بهره او دوزخ است ...یعنی باید تو این دنیا سختی و زجربکشیم تحمل کنیم که یه وقت نریم جهنم پس چرا میگه بخوانیدمرا
میگه کسی ک ..فقط.. سرای دنیا رو بخواد و آخرت رو نخواد خدا همین دنیا همچیو بهش میده ولی در عوض آخرتش نابوده
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مال اندوزی و بی انصافی و فروختن شرف و انسانيت عاقبتی جز تاریکی نداره
شاعر ميگه تو نیکی کن و در دجله انداز
ولی اینم نباشه که برای این که بهشت تقدیمت کنند تلاش نکنی و فکر کنی ثروت و مکنت بده
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
نههه اشتباه متوجه شدی خدا میگه فقط اگر این دنیارو بخواییی بعد اینک اگر اینجا خدا جواب نده اون دنیا جواب میده بعد اینک شنیدی میگن خدا هرکیو دوست داره بیشتر بهش سختی میده خب اون دنیا بیشتر هواشو داره
برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
بله آیه توی قرآن هست فک کنم ادامه همین باشه ..میگه ولی مومن واقعی میگه خدای خیرت رو هم توی دنیا بهم بده هم آخرت
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..