2777
2789
عنوان

بهش میگم منو نمیخوای بگو

148 بازدید | 12 پست

میگ من تعارفی ندارم نخوام مستقیم میگم 

و از طرفی منو معطل کرده

رفته مهاجرت کرده من گفتم یک نشون بیار یک جیزی حداقل یک عقددبخونیم هیج قبول نکرد

میخواد یا نمیخواد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌خواد الکی میگه من تعارف ندارم نخوام میگم یه کاری میکنن خودت دمتو بذاری رو کولت بریولش کن تا از ا ...

عذاب وجدان داره نمیخواد اون منو ول کنه میخواد من اونو ول کنم با خیال راحت بره دنبال زندگیش

عذاب وجدان داره نمیخواد اون منو ول کنه میخواد من اونو ول کنم با خیال راحت بره دنبال زندگیش

به خدا من شرایط تو رو تجربه کردم 

هرچقدر بیشتر تو این رابطه بلاتکلیف بمونی بیشتر عذاب میکشی ، غرورت له میشه چون اون تصمیمشو گرفته فقط روش نمیشه بهت مستقیما بگه

میخواد خودت بری

هزارمین کاربری 😬😬😬 
به خدا من شرایط تو رو تجربه کردم هرچقدر بیشتر تو این رابطه بلاتکلیف بمونی بیشتر عذاب میکشی ، غرورت ل ...

مهم نیس من کم بدبختی نشنیدم این جلوش هیچی نیس بره گمشه فکر کرده برا من مهمه 

منم از اون میخواستم ی نردبون بسازم فرار کنم از خونمون و گرنه ب درد دیگه ای نمی‌خورد بمیره همونجا بهتره ریخت نحسش رو نبینتم دیگ

مهم نیس من کم بدبختی نشنیدم این جلوش هیچی نیس بره گمشه فکر کرده برا من مهمه منم از اون میخواستم ی نر ...

اوف دختر تو منی یا من تو؟

منم میخواستم به واسطه اون از خونمون راحت شم ولی بی عرضه از آب دراومد

هزارمین کاربری 😬😬😬