2777
2789
عنوان

اونایی که وقتی رفتن بیمارستان یک الا دو سانت بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 166743 بازدید | 2672 پست
https://t.me/proxy?server=5.9.133.26&port=443&secret=7gAA8A8Pd1VV____9QBuLmktLS0tLS1pbi5hcHB ...

مرسییی آورد 😘❤❤

الان عضو چنلت میشم ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط رابطه جنسی ابشو بریزه داخل

بله!!!!!! 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

چی 😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

منم تاپیکاشو دنبال میکردم‌ میدونم دروغ نیست درعجبم چجور اینقدر راحت قضاوت میکنن..

اره بخدا ما یه ده نفری هستیم اینجا تقریبا خیلی صمیمی هستیم یا هم و همه چیز همو میدونیم برا هم دروغ نمیگیم و حرفای همو باور داریم

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اره بخدا ما یه ده نفری هستیم اینجا تقریبا خیلی صمیمی هستیم یا هم و همه چیز همو میدونیم برا هم دروغ ن ...

ملکه منو یادته؟ 

تو یکی از تاپیکت هات خیلی باهات حرف زدم، اون کاربری قبلیم تعلیق شد 🤦‍♀️

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

ملکه جونم باشه اون ارزش نداره خودتو بخاطرش پاره کنی ادمای بی عقل رو هرچقدر باهاشون حرف بزنی که تو مغ ...

ای بابا......میگم ما رابطمون خیلی صمیمیه از ریز ب ریز زندگی هم خبر داریم دلیلی بر دروغ گفتن نیس 

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ای بابا......میگم ما رابطمون خیلی صمیمیه از ریز ب ریز زندگی هم خبر داریم دلیلی بر دروغ گفتن نیس

جانم کارم داشتی ملکه جان؟!

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

😐

بنظرت الان وقت اینکاراس یا کسی که درد داره میتونه اصلا اینکارو بکنه والا از ده متریه ادم رد بشن تنو بدن ادم میلرزه چه برسه برس وسط بیمارستان روتخت ازین کارا بکنی تامیان انگشت واس معاینه فرو کنن روح از تن ادم خارج میشه 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤