2777
2789
عنوان

ممکنه بخاطر پریودی تقصیرم باشه دعوای منوشوهرم اسکرین شات😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 21 پست

وای من الان اسکرین شاتا رو خوندم:((( قشنگم بشین باهاش صحبت کن ببین میتونید مشکلتون رو حل کنید یا نه. خیلی از اختلافا سر همین حرف نزدن پیش میاد. توی چت باهاش حرف نزن یا جلوی بچه هات. شاید فکرش رو نکنید اما بچه ها زرنگ تر از این حرفا و قشنگ میفهمن بین مامان باباشون یه مشکلی هست. 

نمیدونم وضعیت خانوادگیت چطوره یا پشت و پناهی داری یا نه. ولی اگه دیدی مشکلتون حل نشد طلاق بگیر. بچه ها زیر سقفی که پدر ک مادر همو دوست ندارن بیشتر آسیب میبینن تا اینکه هر کدومتون راه خودتون رو برید.

اره دقیقا خوندی حرفامونو؟ اینجوری بنظر میرسه؟

بله اینجوری بنظر میرسه که ایشون مشکل داره

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی همه ی حرفا به کنارچرا وقتی کتک خوردی رفتی منت کشی که مثلا چی  درست بشه  بازم تحقرت کنه 

اگه میخوایی این جوری زندگیتو بسازی عصبیش نکن تا مجبور نشی کتک بخوری بعدم اینکا رو بکنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وای من الان اسکرین شاتا رو خوندم:((( قشنگم بشین باهاش صحبت کن ببین میتونید مشکلتون رو حل کنید یا نه. ...

مادرم کارگره ولی غصمو میخوره میگه بچه ها بده بیا تو غصه بچه هاتو میخوری توهم بچمی من غصه تورو مهریه اتم اگر میده بگیر اگر اذیت میکنه روح روانتو بهم نریز  یه چیزی بهت بده بیا و تموم کن میگه تو سنی نداری فرصت داری دوروز دیگه بچه هات بدردت نمیخورن بزرگ میشن میرن پی خودشون تو میمونی با عمری که رفته وهزار مریضی بااینکه مالی ضعیفه میگه کمک میکنم بهت ولی نمیتونم بچه هام میخواممم😭😭 

اون ۳۹ من ۲۷ تازه اون یبار زن طلاق داده 

اسی همه ی حرفا به کنارچرا وقتی کتک خوردی رفتی منت کشی که مثلا چی درست بشه بازم تحقرت کنه اگه میخوا ...

چون لج میکرد وسایلمو میگرف مثلا گوشیو و...میگه زن باید بیاد سمت مرد زن هوای زندگیش داره

چون لج میکرد وسایلمو میگرف مثلا گوشیو و...میگه زن باید بیاد سمت مرد زن هوای زندگیش داره

این کارو می‌کرده چون از این که تحقیرت کنه خوشش میاد یا فکر می کنه اینجوری ادب میشی سعی کن عصبیش نکنی کتک زدن براش عادی شده اگه بازم این کارو کرد تهدیدش ازش شکایت می کنی آبروشو میبری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اولین باره که میخواد

تاپیک قبلتم بودم من بخاطر یچی دیگه طلاق میخواست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇