2777
2789
عنوان

سلام یا صاحب الزمان♡🌸💚

33 بازدید | 4 پست

💚 السَّلامُ عَلی وَلِیِّ اللَّهِ وَ ابْنِ اَوْلِیآئِهِ...

🌱سلام بر تو ای مولایی که همچون پدران پاکت، 

بر ذره ذره این عالم ولایت داری. 

سلام بر تو و بر روزی که زیر پرچم ولایت تو جهان آباد خواهد شد.

📚 بحار الأنوار، ج‏99، ص 117.

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج 

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

💚 آیت الله خسروشاهی:

💚 اگر انسان با هر وسیله‌ای بیاید و یک ربع ساعت به «نور الله في ظلمات الأرض» [إمام زمان (عجل الله فرجه الشريف)] عرض سلام بکند، مثل این است که بر بال جبرئیل (علیه‌السلام) نشسته و به عرش الهی رفته، خدا را زیارت کرده، حاجت‌هایش را خواسته است.

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🎈🎈🎈🎈

💞💞💞💞💞

💗💗💗💗💗💗

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

💖💖💖💖💖💖💖💖💖

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌

😍😘

الهی به دعای آقا امام زمان حاجت روا بشی قشنگمم🌸🌸🌸