2777
2789

هم فشار خانواده 

هم فشار اینکه بشه نشه

تفریح نداری

رو به افسردگی..

نیاز جنسی ک هیچ جوره نمیتونی مهارش کنی

سلامتی ت توخطره

استرس و اضطراب

کلا رد میدی

بازم بگممممم یا کمه؟🗿

الان میان میگن مشکلات ما بیشتره😑

نیاز جنسی بیشتر پسرا باش درگیرن تا ما دخترا😐😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
اره منم زیاد درگیرش نیستم ولی لعنتی نزدیک پریودی خیلی اذیت میشم🥲🗿

من کلا حس جنسی اصن ندارم نمیدونم چرا😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

من کلا حس جنسی اصن ندارم نمیدونم چرا😂

هورمونات مشکل داره🤣

نه شوخی کردم کلا ادم که زیادی درگیر درس بشه این چیزا نمیاد سراغش

من این ۲روز ک درس نخوندم اومد سراغم😑😂💔

خو موقع کنکور نباید وارد رابطه عاطفی شی

وارد رابطه نشدم

ینفرو دوس داشتم ۵ سال

بهش نزدیک نشدم تو دوران کنکورم چون ذهنم درگیر میشد 

چند روز پیش فهمیدم نامزد کرده و عاشق نامزدشه

استاد آینده‌ام✨️

کلا ادم توی دوره ی کنکور رد میدهمن یک سال موندم پشت کنکورهنوز اثار روانیش باهامه😂😂

پس کاملا درک میکنی

منی ک امسال سال دومه پشت موندم دیگه کلااااا از بیخ رد دادم

هورمونات مشکل داره🤣نه شوخی کردم کلا ادم که زیادی درگیر درس بشه این چیزا نمیاد سراغشمن این ۲روز ک در ...

من کلا قبل درس نخوندنمم با این مورد به مشکل نمیخوردم😂😐

2809