2777
2789

هم فشار خانواده 

هم فشار اینکه بشه نشه

تفریح نداری

رو به افسردگی..

نیاز جنسی ک هیچ جوره نمیتونی مهارش کنی

سلامتی ت توخطره

استرس و اضطراب

کلا رد میدی

بازم بگممممم یا کمه؟🗿

الان میان میگن مشکلات ما بیشتره😑

نیاز جنسی بیشتر پسرا باش درگیرن تا ما دخترا😐😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اره منم زیاد درگیرش نیستم ولی لعنتی نزدیک پریودی خیلی اذیت میشم🥲🗿

من کلا حس جنسی اصن ندارم نمیدونم چرا😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

من کلا حس جنسی اصن ندارم نمیدونم چرا😂

هورمونات مشکل داره🤣

نه شوخی کردم کلا ادم که زیادی درگیر درس بشه این چیزا نمیاد سراغش

من این ۲روز ک درس نخوندم اومد سراغم😑😂💔

خو موقع کنکور نباید وارد رابطه عاطفی شی

وارد رابطه نشدم

ینفرو دوس داشتم ۵ سال

بهش نزدیک نشدم تو دوران کنکورم چون ذهنم درگیر میشد 

چند روز پیش فهمیدم نامزد کرده و عاشق نامزدشه

استاد آینده‌ام✨️

کلا ادم توی دوره ی کنکور رد میدهمن یک سال موندم پشت کنکورهنوز اثار روانیش باهامه😂😂

پس کاملا درک میکنی

منی ک امسال سال دومه پشت موندم دیگه کلااااا از بیخ رد دادم

هورمونات مشکل داره🤣نه شوخی کردم کلا ادم که زیادی درگیر درس بشه این چیزا نمیاد سراغشمن این ۲روز ک در ...

من کلا قبل درس نخوندنمم با این مورد به مشکل نمیخوردم😂😐

2809