2777
2789
عنوان

نقاشی قشنگی کشیدم 😍طلایی✨بـــنــگــریــد

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 224 پست
آها من تغییرات رو خبر ندارم ولی آزمون عملی از ابان بهت قول میدم بهترین نتیجه رو میگیری. و اینم هست م ...

امسالو از دست دادم اخه 

باید یکسال تلاش کنم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

امسالو از دست دادم اخه باید یکسال تلاش کنم

حالا شرایطتو بسنج ولی دانشگاه های هنر خیلی ها هستن بعد لیسانس اول میان یا بعد کلی بیراهه رفتن.  یعنی سن های بالاترم هستن. انشاله موفق باشی. 💚

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شرایطتو بسنج ولی دانشگاه های هنر خیلی ها هستن بعد لیسانس اول میان یا بعد کلی بیراهه رفتن. یعنی ...

انشالله بتونم...

من تنها سنگ تو راهم خانوادمه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

پس چرا منو تگ نکردی  

من قهرم اصلا  

نقاشیات خیلی خوشگلن   

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

پس چرا منو تگ نکردی من قهرم اصلا نقاشیات خیلی خوشگلن

😁😁😁😁🫂گفتم باهام چت کن 

نام کاربریت یادم میره عزیزم

😁😁😁😁🫂گفتم باهام چت کن نام کاربریت یادم میره عزیزم

فدای سرت عزیزم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

عزیزمی یادم نمیره دیگع😁😁😁🫂

قربونت عزیزم🥰😘

سلام عزیزدلم خوبی شما سیاه قلمم انجام میدی میشه بهت درخواست دوستی بدم؟

سلام عزیزم 

وسایلشو ندارم ک،ولی میدونم بلدم 

بهرحال درخواست دوستی بده😁

چه قشنگ ایولل❤🫶❤

⁦╰⁠(⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠´⁠꒳⁠`⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠)⁠╯⁩مرسیییییی