2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

60 بازدید | 6 پست

نهمم درسو از سال هفتم جدی نگرفتم هفتم معدلم شد ۱۷

هشتم ۱۸/۳۶.عادت بدی که دارم شب امتحان میزاشتم درس هارو ولی امسال درسو جدی گرفتم نمیدونم چه رشته ای برم برای تجربی معدل هفتم و هشتمم خیلی کمه از طرفی زیاد علاقه ندارم انسانی و ریاضی هم همینطور هنرستانم اصلا دوست ندارم نمیدونم چیکار کنم هدفی ندارم .

با یه مشاوره مشورت کن بالاخره به یه درسی باید بیشتر علاقه داشته باشی دیگه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

برو از هر رشته چند تا فیلم ببین چند تا هنرستان و دبیرستان اطراف خونتونو بگرد ببین شاید از یکیش خوشت اومد ولی تروخدا وقت بزار چون قراره سه سال از عمرتو بزاری واسه رشته ای که میری

اگه مطمئنه مطمئنی که به هیچی علاقه نداری برو دبیرستان چون دیدم کساییوکه تو هنرستان به هیچی علاقه نداشتن بزور فقط درسارو پاس کردن برن فقط بعد درسای هنرستانم سنگینه وقت و حوصله میخواد هزینه داره بدون علاقه نمیشه

ولی یسریا به هیچی علاقه نداشتن همینجوری رفتن دبیرستان الان یارو دانشگاه میره فهمیده زبان و فتوگرافیو دوست داره خیلیم راحت کلا هدفشو گذاشته رو زبان کاریم به دوره دبیرستانش نداره

و اینکه اگه امسال خوب درس بخونی نمره خوب بیاری قطعا هر رشته ای خواستی میتونی بری اونقدم سخت نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
برو از هر رشته چند تا فیلم ببین چند تا هنرستان و دبیرستان اطراف خونتونو بگرد ببین شاید از یکیش خوشت ...

به هنر اصلاا علاقه ندارم کلافم میکنه یه مدت تو مخم بود که برم دندون که فک نکنم بخاطر معدل هفتم و هشتم بتونم برم وکالت هم تو مخمه ولی اگه انسانی بخونم و حقوق نیارم چی اصلا به هیچ کدوم از رشته های انسانی به جز حقوق فکر هم نمیتونم بکنم از طرفی انسانی اینده ای برای مهاجرت نداره.حفظیاتم خیلی خوبه به زیست هم علاقه دارم برای همین تو دوراهی موندم