نگار جان
دوست نداشتم اینطور بیان کنم این موضوع رو برات
ولی این یه حقیقته
که هیچ وقت پای این زن از زندگیتون قطع نخواهد شد!
همیشه هم ممکنه مثل الان فیلش یاد هندستون کنه شاید وقتی که تو کنار سروش نیستی بهش زنگ بزنه یا اصلا حضوری ببینتش و میدونی که سروشم توان مقابله رو نداره که بقول تو بنشونش سرجاش و درضمن اینم در نظر بگیر که پس فردا دخترشون نوجوان شد پدر و مادر سروش پیرتر میشن و دیگه از پس نگه داریش برنمیان و قطعا سروش اوت موقع دخترشو به شرط تو ترجیح خواهد داد و اون موقع کل زندگیت عوض میشه و مجبور هستی در اون شرایط به قول معروف بسوزی و بسازی.... همهههه اینا رو در نظر بگیر عزیزم :)
همچنین برای من خیلی عجیب بود که سروش خیلییی راحت میتونست موقع حرف زدن با اون خانم و بازگویی زندگی مشترک قبلیشون فقط و فقط با یک دکمه تماس رو قطع کنه و بلاکش کنه و تماااام!!!
چرا در صورتی که به تو قول جدی داده بود و قرار محکم گذاشته بود بعد از اون همه کات و جدایی و اینا بازم تونست درست جلوی تو با اون زن صحبت کنه ....اینا واقعیتش برای من قابل هضم نیست و خودم اگر در اون شرایط بودم دیگه نمیتونستم با توجه به این رفتار به طرفم اعتماد کنم ....
من جزو کسایی بودم که موقع کاتتون موافق فرصت دوباره به آقا سروش بودم و حتی بهت گفتمم
اما واقعیتش هر رابطه ای یه تاریخ انقضا داره !!
رابطه شما از اونایی نیست که بشه به عنوان رابطه همیشگی روش حساب کرد .... ادامش فقط پشیمونیه!!!
اینا نظر من بود عزیزم متاسفم اگر ناراحت شده باشی واقعا تک تک جملاتم از روی نگرانی و ترسی بود که واقعا از شنیدن این حال بدت بهم دست میده و اصلا دوست ندارم به زندگی و آینده ت سطحی نگاه کنی و همه چی رو فقط تو حسی که به سروش داری ببینی :)
چون تجربه رابطه با حضور نفر سوم رو داشتم در این باب تجربه کافی دارم و متوجه ام که چه آدمی میتونه آدم امن و دائمی باشه ...