2777
2789

اولین بار بود تو زندگیم اینجوری فوش دادم انگار خجالت میکشم از خودم 😑🤦بخاطر مسائلی من شرط گذاشته بودم حتی نمیخام همکلام بشه با اون خانم ،

دیشب اخرای شب بود گوشیش زنگ خورد   تا جواب داد رفت تو پذیرایی صحبت کنه من حساس نشدم چون زیاد تماس کاری داره ،بین حرفاش اسمشو ک اورد انگار مغزم سوخت یهو 

تندی رفتم پذیرایی فقط نیگا میکردم با اخم و قیافه ای ک مطمئنم نشون میده چقد عصبیم 

منو دید هل شد گوشیشو گذاشت رو پخش 

داشت راجب دخترشون حرف میزد نامزدم گف من گفتم هر کاری هست با مادرم حرف بزن چرا ب من زنگ میزنی دوباره،

اونم گف خب تو باباشی از مامانت یا خاهرت ک حامله نشدم حالا مسئولیت بچتو میندازی گردن اونا 

یکم دیگ راجب دخترش بحث کردن 

اینم گیر داده بود ک باید با خودت حرف بزنم و شاکی بود ک نامزدم بلاکش کرده و مجبور شده با ی شماره دیگ تماس بگیره 

ادامشو پایین میگم طولانی شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

انتخابت اشتباه بوده 

خودتو بکشی هم نامزده شما بابای بچه اونه.  و رابطشون تا اهر عمر ادامه دارع.  نمیتونی بکش کنار

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خب مردی که بچه داره همینه عزیزم

تا اخر عمر همینه 

پس فردا بچه بخواد بره دانشگاه بره سفر خارج خواستگار بیاد ازدواج کنه خلاصه همیشه پدر و مادر به خاطراون باهم در ارتباط خواهند بود

حقیقتش درستشم همینه بچه رو که نمیشه طلاق داد 

پس واقعا اگه تاب تحمل نداری این اشتباه رو نکن اگه نه تحملتو ببر بالا و لطفا کاری نکن که پدر و بچه رابطه شون قطع شه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

وقتی گزاشت لایکم کنند 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا