من ۱۲۰ سیسی آب و ۴پیمانه به بچم شیرخشک میدم ۷ماهشه میخوام بدونم برای اینکه بدونم درطول روز چندسیسی میخوره همون ۱۲۰ تارو باید حساب کنم یاچون ۴پیمانه شیرخشک بهش اضافه میشه ۱۶۰تامیشه؟؟؟اخه وقتی شیرخشک روتوش میریزم ۱۶۰تاپرمیشه
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
هر وقت گشنش شد بدش میخوای چیکار ک روزانه چند سیسی میخورههمون ۱۲۰حساب میشه
اخه میگن در روز باید ۱۰۰۰سیسی بخوره
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
کی گفته دقیقا😐😐چجوری ۱۲۰ تا میریزی ۱۶۰ تا مبشهمنم شیر خشک میدم ۱۲۰تا اب باشیرخشک همون ۱۲۰تاس
من آپتامیل میدم ۱۶۰ تامیشه کف میکنه .همین جا تو سایت گفتن تازه اونجوری که اینا حساب کردم باید ۱۱۰۰تا بخوره اما ۷۰۰یا۸۰۰تابیشترنمیخوره تو روز
یک لیتر خیلی زیاده بنظرمپشت شیرخشک نوشته چقد بدی؟؟؟
اره منم خودم میدونم زیاده دیگه میگن حرف دکتره پسر من خداروشکر وزنش هم خوبه بااینکه درروز۷۰۰یا۸۰۰تامیخوره یعنی بیشترازاون دیگه نمیتونه واقعا.پشت شیرخشک نوشته ۲۱۰سیسی
اره منم خودم میدونم زیاده دیگه میگن حرف دکتره پسر من خداروشکر وزنش هم خوبه بااینکه درروز۷۰۰یا۸۰۰تامی ...
۲۱۰ سیسی چندبار در روز؟؟؟؟
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.