2777
2789
عنوان

بچمو از دست دادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4508 بازدید | 141 پست
عزیزم😔ولی من بچم شیر خورد و صورت ماهشو دیدم😔

چی بود بچت استارتر 

خدا صبر بده

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه انگشت اضافی تو پا داشته باشه سونوگرافی میگه ؟من همش تو فیلمی که از سونو گرفتم احساس میکنم یه انگ ...

برای دخترمو دوماهگیش عمل کردیم اصلا انگشتی نبود که اصلی باشه حالت گوشت اضافه داشت

نه دیگه شمرده نگران نباش

آخیآزمایش‌های لازم بدید،مجدد اقدام کنید، نذر ونیاز، صدقه و قربانی هرماه داشته باشید

همون موقعم کلی نذر کردم و داشتم ختم قران میکردم

اما انگار خدا نمیخواست بچم بمونه 

گفتیم یکم بگذره داغمون سرد بشه ان شاءالله ماهم یه بچه ی سالم بیاریم اگه خدا بخواد 

خدا بهت صبر بده عزیزمعروس خاله منم نگو جنینش مشکل قلبی داشته هفت ماهگی بصورت غیر قانونی سقط کرد پول ...

هفت ماه چقدرسخته تصمیم بگیری بری برای ختم بارداری😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

عزیزم بند نافش چطور بود اگه دوتایی باشه مشکل قلبی داره من سال ۹۴ یکی از سه قلوهام این مشکلو داشت رفتم نوبت گرفتم برای اکو که هفته ۲۰ خونریزی کردم وسه تاش با آمپول فشار سقط شدن .متاسفم خیلی خیلی سخته امیدوارم به زودی خدا برات جبران کنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
خب میخوام بدونم پس چطوری دکترا دیگه میفرستن اکو قلب وقتی نشه هیچکاری کرد؟

الهی عزیزم... خدا بهت صبر بده من یه سقط هشت هفته ای داشتم هنوز براش گریه میکنم شما که دیگه جای خود داری 

تو بارداری شیاف یا قرص پروژسترون استفاده نکرده بودی؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ان شاءالله که به حق امام حسین خدا به دلت آرامش بده 

و دوباره مادر میشی غصه نخور 

اگه اون بچه به دنیا میموند خودش در عذاب بود به این فکر کن 

توکلت بخدا باشه 

خدایا شکرت🙏

بمیرم برای دلت چقدر سخته

امیدورام بچه اولت نباشه 

من شش ماه ازدستش دادم داغون شدم 

وقتی شیر اومدتوی سینم دلم سوخت

شمادیگه نه ماه کامل شد ودیدیش

خدابهت صبربده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
وای خیلی سخته تنهاش نذارید

اره واقعا سخته...حتما🌹🌹

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
2810