2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر کم خونی داری 

تراپوتیک استفاده کن 

اگر نه مینرال

حالا یه چیزی اشتها نداری یا چیزی برای خوردن 

مینرال اشتهاتو باز میکنه و دنبال خوردن هستی 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

آره صبح ها بخور ولی اون صورتی رنگ فکر می کنم مارک ایران دارو باشه که زینک نداره ، شما دفعه بعد یه مولتی ویتامینی بگیر که زینک هم داشته باشه یا کنار همین زینک پلاس هم مصرف کن ، من هروقت صبح ها همراه صبحانه مولتی ویتامین می خورم خیلی اشتهام تو روز بیشتره 

ولی شب نخور من یه مدت شب همراه خوردم ۲ ساعت بعدش گشنم میشد خوابم نمی برد 

بنده همه مکمل ها و ویتامینا رو هر چیه بگی مصرف کردم و تاثیری نداشته حالا شاید بدن من اینجوری باشه بله مصرف کردم بهزم یه قوطی دیگم دارم هیچی

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
عزیزم اگر کم خونی داری تراپوتیک استفاده کن اگر نه مینرالحالا یه چیزی اشتها نداری یا چیزی برای خوردن ...

ارع برا اشتها میخوام فعلا چند روز دارم مصرف میکنم 

میخواستم ببینم خوبه که ادامه بدم

آره صبح ها بخور ولی اون صورتی رنگ فکر می کنم مارک ایران دارو باشه که زینک نداره ، شما دفعه بعد یه مو ...

نمیدونم هم جلدش هم خودش صورتی هست 

من بعد صبحانه یه مولتی ویتامین مینرال 

بعد ناهار یه زینک پلاس

و بعد شام یه ویتامین ای میخورم 

خوبه روشی که در پیش گرفتم؟ 

ارع برا اشتها میخوام فعلا چند روز دارم مصرف میکنم میخواستم ببینم خوبه که ادامه بدم

بله عزیزم 

اگر میخوای وزن اضافه کنی و پر بشی 

سیب زمینی و تخم مرغ آبپز هر روز بخور 

نودل یه روز در میان بخور 

موز هر روز بخور 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
بنده همه مکمل ها و ویتامینا رو هر چیه بگی مصرف کردم و تاثیری نداشته حالا شاید بدن من اینجوری باشه بل ...

یه هفته نیست میخورم تا الان که یکم بیشتر از قبل میخورم

البته زینک و ویتامین ای هم مصرف میکنم

دقیقا سوالت چیه

میخام چاق بشم خیلی لاغرم و کم اشتها 

میخوام بدونم مولتی ویتامین مینرال رو تا دو سه ماه مصرف کنم روی وزنم تاثیر گذار خواهد بود؟ 

اکر تجربه مصرف دارید بهم بگید 

یا روش راهکاری برا چاق شدن

بله عزیزم اگر میخوای وزن اضافه کنی و پر بشی سیب زمینی و تخم مرغ آبپز هر روز بخور نودل یه روز در میان ...

خرجم میره بالا که اینجوری 😁

ولی سیب زمینی آب پز دوس دارم میخورم اخرشبا 

نمیدونم هم جلدش هم خودش صورتی هست من بعد صبحانه یه مولتی ویتامین مینرال بعد ناهار یه زینک پلاسو بعد ...

شام ویتامین E لازم نیست چون یه اندازه کافی خود مولتی ویتامین داره ، جاش می تونید ویتامین d ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ واحد مصرف کنید چون اکثرا کمبود ویتامین d دارند و خیلی برای تنظیم هورمون ها ، سیستم ایمنی ، سلامت استخوان ، کیفیت پوست و مو و ... تاثیر مثبت داره و از بیماری های خودایمنی و پوکی استخوان که در خانم ها ۳ برابر آقایونه جلوگیری می کنه

2810