دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره صبح ها بخور ولی اون صورتی رنگ فکر می کنم مارک ایران دارو باشه که زینک نداره ، شما دفعه بعد یه مولتی ویتامینی بگیر که زینک هم داشته باشه یا کنار همین زینک پلاس هم مصرف کن ، من هروقت صبح ها همراه صبحانه مولتی ویتامین می خورم خیلی اشتهام تو روز بیشتره
ولی شب نخور من یه مدت شب همراه خوردم ۲ ساعت بعدش گشنم میشد خوابم نمی برد
بنده همه مکمل ها و ویتامینا رو هر چیه بگی مصرف کردم و تاثیری نداشته حالا شاید بدن من اینجوری باشه بله مصرف کردم بهزم یه قوطی دیگم دارم هیچی
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
نمیدونم هم جلدش هم خودش صورتی هست من بعد صبحانه یه مولتی ویتامین مینرال بعد ناهار یه زینک پلاسو بعد ...
شام ویتامین E لازم نیست چون یه اندازه کافی خود مولتی ویتامین داره ، جاش می تونید ویتامین d ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ واحد مصرف کنید چون اکثرا کمبود ویتامین d دارند و خیلی برای تنظیم هورمون ها ، سیستم ایمنی ، سلامت استخوان ، کیفیت پوست و مو و ... تاثیر مثبت داره و از بیماری های خودایمنی و پوکی استخوان که در خانم ها ۳ برابر آقایونه جلوگیری می کنه