2777
2789
عنوان

انصراف از طرح مادران سایپا

85 بازدید | 9 پست

کسی بوده بعد واریز وجه انصراف بده از سایپا بعد بره ایرانخودرو ثبت نام کنه؟

من دیروز انصراف دادم گفتن دیگه نمیتونید ثبت نام کنید 

من میخاستم طرح مادران ایرانخودرو رو ثبت نام کنم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دیگه طرح مادران هیچکدومشون ثبت نام ندارن؟

چرا ثبت نام دارن

ولی چون من انصراف دادم گفتن سوخت شد دیگه

ولی دیدم کسایی ک بعد انصراف رفتن ایرانخودرو واسمشونم دراومده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
2805
از کدوم سایت ثبت نام کردی

خرداد ثبت نام کرده بودم

سلامسوال داشتم درمورد انصراف از طرح مادران مممنون میشم جواب بدین من برای سایپا هفته پیش کوییک طرح مادران شرکت کردم دیروز پیامک برام اومده ک تکمیل وجه بکنم الان نمیخام تکمیل بکنم چون هزینشو ندارم میخام انصراف بدم بنظرتون اگ انصراف بدم میتونم تو طرح های بعدی شرکت بکنم یا فرصتم سوخت دیگه؟!!!

سلامسوال داشتم درمورد انصراف از طرح مادران مممنون میشم جواب بدین من برای سایپا هفته پیش کوییک طرح ما ...

سلام.عزیزم بخدا نمیدونم بنظر از نمایندگی سایپا بپرس

ایکاش ثبت نام نمیکردی چون سایپا بدون قرعه کشی هر کی ثبت نام کنه اسمش درمیاد.